Απέλασαν γονείς στην Γαλλία που κούρεψαν και ξυλοκόπησαν την κόρη τους επειδή δεν ήθελαν να παντρευτεί τον καλό της

by Τόνια Τζαφέρη

Σε τούτο το κράτος δυτικού δικαίου (Γαλλία) η κακοποίηση γίνεται κρατική μας υπόθεση.

“Σε τούτο το κράτος δυτικού δικαίου (Γαλλία) η κακοποίηση γίνεται κρατική μας υπόθεση. Κι όσοι εισέρχεστε στον πολιτισμό μας, το εθιμοτυπικό σας δίκαιο να το προσαρμόσετε αμέσως”, ήταν η απάντηση της Γαλλικής Πολιτείας.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Γαλλία, στο οποίο όμως δόθηκε η κατάλληλη απάντηση και πάρθηκαν τα κατάλληλα μέτρα. Φαίνεται πως η Γαλλική πολιτεία, δεν θεωρεί το θέμα της κακοποίησης ως μια προσωπική και ιδιωτική υπόθεση, αλλά αναλαμβάνει ευθύνη.

Απέλασαν γονείς στην Γαλλία που κούρεψαν και ξυλοκόπησαν την κόρη τους επειδή δεν ήθελαν να παντρευτεί τον καλό της

Όλα ξεκίνησαν όταν μια νεαρή κοπέλα η οποία κατάγεται από την Βοσνία, αλλά ζει στην Γαλλία με την οικογένεια της, ήθελε να παντρευτεί το αγόρι της, Σέρβο και Χριστιανό. Οι δικοί της διαφωνούσαν με αυτήν την απόφαση και έτσι την κούρεψαν γουλί και την ξυλοκόπησαν αγρίως.

Η γαλλική πολιτεία πήρε θέση στο περιστατικό κακοποίησης

Μόλις το γεγονός αυτό έγινε γνωστό, τότε λήφθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

”Οι κακοποιητές δράστες της οικογένειας, πατέρας, μητέρα, θείοι, συνολικά πέντε , απελαύνονται με συνοπτικές διαδικασίες πίσω στη Βοσνία, το κορίτσι μένει στην Γαλλία. Με τον καλό της.”
Τα μαλλιά στο κεφάλι της δύστυχης κόρης θα ξαναβγούν, οι υπόλοιποι όμως έχασαν κάθε δικαίωμα εισόδου ξανά στη Γαλλία, μαζί και τα επιδόματα που εισέπρατταν.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν