Απέραντη θλίψη: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια Μπουνάκη – Ο γιος πήγε να «συναντήσει» τη μητέρα του

Οικογένεια Μπουνάκη: Οι δύο θάνατοι που τους χρύπησαν

Απέραντη είναι οι θλίψη για τους δύο θανάτους της οικογένειας Μπουνάκη, μετά την εκπαιδευτικό και συγγραφέα, Ευαγγελία Πετρουγάκη Μπουνάκη ξαφνικά “έφυγε” και ο γιος της, αρχικελευστής του Λιμενικού, Γιάννης.

Δε χωρά ανθρώπινος νους την τραγικότητα που βιώνει για άλλη μια φορά η οικογένεια Μπουνάκη, που για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ντύνεται στα μαύρα. Περίπου 1,5 χρόνο μετά τον ξαφνικό χαμό της φιλολόγου και συγγραφέως Ευαγγελίας Πετρουγάκη Μπουνάκη, έμελε να φύγει από τη ζωή με τραγικό τρόπο ο γιος της, Γιάννης.

Ο 43χρονος αρχικελευστής του Λιμενικού βρισκόταν στο Βίμποργκ της Δανίας, κάνοντας προπόνηση σε ένα κέντρο πολεμικών τεχνών, συνεχίζοντας την ενασχόλησή που είχε ξεκινήσει στην Ελλάδα. Κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία κι έσπευσε στην τουαλέτα όπου κατέρρευσε με λίγα λεπτά αργότερα να τον εντοπίζει αναίσθητο ο προπονητής του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την ερχόμενη Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Κνωσού, στο Ηράκλειο. Η σορός του άτυχου άνδρα θα βρίσκεται στο ναό από τις 11.00 το πρωί.

Πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 43χρονου Γιάννη Μπουνάκη

Απέραντη θλίψη: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια Μπουνάκη – Ο γιος πήγε να «συναντήσει» τη μητέρα του

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo