Απίστευτο κι όμως αληθινό: Το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κόρη της Τζωρτζίνα μέσα από τις φυλακές

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μάνος Δασκαλάκης τέλεσε υπό άκρα μυστικότητα το ετήσιο μνημόσυνο για την 9χρονη κόρη του, Τζωρτζίνα, σε ένα γυναικείο μοναστήρι λίγο έξω από την Πάτρα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, αρκετοί άνθρωποι που ήταν εκεί αντιλήφθηκαν τον Μάνο Δασκαλάκη και ανατρίχιασαν όταν κατάλαβαν τον λόγο που βρισκόταν εκεί.

Παρόντες οι γονείς του Μάνου Δασκαλάκη και άλλοι λιγοστοί δικοί τους άνθρωποι, με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως ήταν το πολύ 10 άτομα στο μνημόσυνο.

Πρόσωπο από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη μετέφερε ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών έχει αλλάξει πολύ, ότι οι φίλοι του τον βλέπουν πολύ λιγότερο και ότι θέλει να μεταφέρει και τα άλλα δύο παιδιά στον οικογενειακό τάφο, μαζί με την Τζωρτζίνα.

«Προσπαθεί να τα βρει με τον εαυτό του, να βρει μια δουλειά να σταθεί στα πόδια του, αλλά είναι δύσκολο, ειδικά καθώς πλησιάζει η δίκη», επεσήμανε πρόσωπο που γνωρίζει καλά τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποιο ήταν το αίτημα για τη Τζωρτζίνα μέσα από τις φυλακές

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Ρούλα Κουσκουρή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα, σκέφτεται να κάνει ένα τρισάγιο για την πρωτότοκη κόρη της στο εκκλησάκι της φυλακής, το ερχόμενο Σάββατο. Δεν έχει γίνει γνωστό αν το αίτημά της θα γίνει δεκτό.

Στις 31 Ιανουαρίου, ο Μάνος Δασκαλάκης καταθέτει στη δίκη ως πρώτος μάρτυρας κατηγορίας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας της κόρης της Τζωρτζίνας

Η μητέρα κατηγορείται για τον θάνατο αλλά και για την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας, στις 11 Απριλίου 2021.

Τότε το παιδί, που είχε εισαχθεί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πάτρας, χωρίς καμία παθολογική ένδειξη είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, η οποία, σύμφωνα με το βούλευμα παραπομπής της κατηγορούμενης, ήταν αποτέλεσμα χορήγησης ισχυρής τοξικής ουσίας, πιθανότατα κεταμίνης, συμβάν που αντιμετωπίστηκε μετά από τεράστια προσπάθεια των γιατρών.

Η Τζωρτζίνα επέζησε εκείνη την φορά, όμως είχε υποστεί υποξική – ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τη δικογραφία «να μεταβληθεί από ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε ένα ολοκληρωτικά ανάπηρο άτομο και “βάρος” πλέον για την καθημερινότητα και την εξέλιξη της ζωής της κατηγορουμένης, ιδίως μετά την ουσιαστική απομάκρυνση του πατέρα του, από αυτήν».

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη