Απλά προσκυνάμε: Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος φιλοξενεί άστεγο στο σπίτι του λόγω κακοκαιρίας

by Τόνια Τζαφέρη
Απλά προσκυνάμε: Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος φιλοξενεί άστεγο στο σπίτι του λόγω κακοκαιρίας

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση με τον κ. Ηλία

Μέσα σε αυτόν τον χαμό που επικρατούσε εχθές, ούτε καν οι άνθρωποι οι οποίοι ζουν στον δρόμο δεν είχαν πάει σε καταλύματα με θέρμανση, ή τουλάχιστον όχι όλοι, με τις γραμμές επικοινωνίας είτε να μην λειτουργούν είτε να μην μπορούν να κάνουν κάτι.

Ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος, έκανε μια πράξη που στις μέρες μας αποτελεί είδος προς εξαφάνιση. Κατάφερε να ζεστάνει κυρίως την καρδιά ενός άστεγου.

Απλά προσκυνάμε: Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος φιλοξενεί άστεγο στο σπίτι του λόγω κακοκαιρίας

Η φιλοξενία άστεγου στο σπίτι του Νάσου Παπαργυρόπουλο

Συγκεκριμένα ο 35χρονος ηθοποιός εντόπισε κατά τη διάρκεια της βόλτας του τον κ. Ηλία από τις Σέρρες, όπως ο ίδιος ανέφερε, o οποίος είναι άστεγος. Ο άνθρωπος βρέθηκε μέσα στα χιόνια και το κρύο σε ένα πεζοδρόμιο στο Κολωνάκι. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές για να τον βοηθήσουν, όμως όταν πέρασε και πάλι από το σημείο βρισκόταν ακόμα εκεί.

Η ανάρτηση που δημοσίευσε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος τον πήρε προσωρινά στο σπίτι του μέχρι να τελειώσει ο χιονιάς ενημερώνοντας τους followers του. Παράλληλα ζήτησε από όποιον θα ήθελε να προσφέρει βοήθεια. Μια καταπληκτική χειρονομία του που προκαλεί τον θαυμασμό.

Απλά προσκυνάμε: Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος φιλοξενεί άστεγο στο σπίτι του λόγω κακοκαιρίας

Εντελώς… μεταμορφωμένη η Βανδή, με νέο πρόσωπο λίγο πριν την πρεμιέρα της: Έκανε γωνίες, έσβησε όλες της ατέλειες και «πέταξε» 20 χρόνια από πάνω της

Έκτακτο: Ξεκινάει χαλάζι – Πορτοκαλί προειδοποίηση από την ΕΜΥ, ποιες περιοχές αφορά

Δάκρυα χαράς για 3 ταλαιπωρημένα ζώδια: Το Σύμπαν τους στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα και αλλάζει τη ζωή τους

Βράζει η γη: Χορός Ρίχτερ σε περιοχή της Ελλάδας – Ο ένας σεισμός μετά τον άλλον

Τέλος εποχής: Κλείνει μετά από 111 χρόνια το ιστορικό μαγαζί της Αθήνας

Προτεινόμενα