Απλά προσκυνάμε: Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος φιλοξενεί άστεγο στο σπίτι του λόγω κακοκαιρίας

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση με τον κ. Ηλία

Μέσα σε αυτόν τον χαμό που επικρατούσε εχθές, ούτε καν οι άνθρωποι οι οποίοι ζουν στον δρόμο δεν είχαν πάει σε καταλύματα με θέρμανση, ή τουλάχιστον όχι όλοι, με τις γραμμές επικοινωνίας είτε να μην λειτουργούν είτε να μην μπορούν να κάνουν κάτι.

Ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος, έκανε μια πράξη που στις μέρες μας αποτελεί είδος προς εξαφάνιση. Κατάφερε να ζεστάνει κυρίως την καρδιά ενός άστεγου.

Η φιλοξενία άστεγου στο σπίτι του Νάσου Παπαργυρόπουλο

Συγκεκριμένα ο 35χρονος ηθοποιός εντόπισε κατά τη διάρκεια της βόλτας του τον κ. Ηλία από τις Σέρρες, όπως ο ίδιος ανέφερε, o οποίος είναι άστεγος. Ο άνθρωπος βρέθηκε μέσα στα χιόνια και το κρύο σε ένα πεζοδρόμιο στο Κολωνάκι. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές για να τον βοηθήσουν, όμως όταν πέρασε και πάλι από το σημείο βρισκόταν ακόμα εκεί.

Η ανάρτηση που δημοσίευσε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος τον πήρε προσωρινά στο σπίτι του μέχρι να τελειώσει ο χιονιάς ενημερώνοντας τους followers του. Παράλληλα ζήτησε από όποιον θα ήθελε να προσφέρει βοήθεια. Μια καταπληκτική χειρονομία του που προκαλεί τον θαυμασμό.

Related posts

Δεν θα χρειαστεί να δουλέψει ποτέ ξανά: Να ο υπερτυχερός του Τζόκερ που κέρδισε 5.461.000 εκατ.ευρώ

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα