Από τα φώτα του Survivor στο Δρομοκαΐτειο: Η ιστορία του μάνατζερ ράγκμπι Πάνου Αργιανίδη

Πάνος Αργιανίδης: Τα γεγονότα από το ριάλιτι επιβίωσης μέχρι και το ανησυχητικό περιστατικό στα ΕΛΤΑ

Ο πρώην παίκτης του Survivor, που έκανε αίσθηση με την παρουσία του στο ριάλιτι, πρόκειται να νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο, ύστερα από το επεισοδιακό βράδυ που πέρασε κλειδωμένος στις τουαλέτες των ΕΛΤΑ Κρυονερίου, έχοντας μία αρκετά ανησυχητική συμπεριφορά.

Ο Πάνος Αργιανίδης βρισκόταν ταμπουρωμένος στις τουαλέτες του 2ου ορόφου του κτιρίου και σε κατάσταση αμόκ.

Η περιπέτεια και για τον ίδιο και για την οικογένειά του έληξε λίγο πριν τις 10 το πρωί, όταν άνδρες της ΟΠΚΕ έσπασαν την πόρτα της τουαλέτας των ΕΛΤΑ και μετέφεραν τον Πάνο Αργιανίδη στο Α.Τ Διονύσου. Μετά την κατάθεση του στο αστυνομικό τμήμα, κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα και συγκεκριμένα στο Δρομοκαΐτειο.

Ποιος είναι ο Πάνος Αργιανίδης

Ο 41χρονος Πάνος Αργιανίδης, με σπουδές στον χώρο του μάρκετινγκ, συστήθηκε στο ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό πριν από 5 χρόνια, μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor του 2017 και έγινε αμέσως ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Από την πρώτη στιγμή απασχόλησε τα social media, με αφετηρία την επαγγελματική του ιδιότητα, μιας και δήλωνε «μάνατζερ ράγκμπι», που έγινε trend σ το διαδίκτυο.

Γρήγορα, η συμπεριφορά του στο παιχνίδι είχε ως αποτέλεσμα ο Πάνος Αργιανίδης να αποκτήσει τόσο υποστηρικτές όσο και haters. Οι συχνοί τραυματισμοί που είχε και οι έντονοι τσακωμοί με άλλους παίκτες, έφερναν συχνά τον πάικτη με το χαρακτηριστικό κόκκινο μπλουζάκι με τα αστέρια στο επίκεντρο, αφού με μεγάλη μερίδα των χρηστών του Τwitter έκαναν το όνομά του viral.

Από τους πιο χαρακτηριστικούς διαπληκτισμούς του στο παιχνίδι, ήταν η συχνή κόντρα που είχε με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, γνωστό και ως «Μισθοφόρο».

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση. Ο μάνατζερ ράγκμπι είχε λάβει μέρος πριν μπει στο Survivor, στο τηλεπαιχνίδι Deal, με τον Χρήστο Φερεντίνο. Τέλος, συμμετείχε και στην εκπομπή «Ενικός», ως μέλος του κοινού, απευθύνοντας τα δικά του ερωτήματα.

Πάνος Αργιανίδης: Η μάχη με τον καρκίνο

Λίγο μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Πάνος Αργιανίδης παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα»,όπου μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Είχε δηλώσει συγκεκριμένα, πως πήρε μέρος στο Survivor, ενώ έκανε χημειοθεραπείες. Τον Ιούνιο του 2016 είχε διαγνωστεί με καρκίνο στην ουροδόχο κύστη.

«Η πρόληψη είναι αυτή που μετράει και κάνω κάθε έξι μήνες εξετάσεις. Τότε μου βρήκανε χαμηλό σίδηρο και κάναμε κάποιες εξετάσεις όπου διαγνώστηκε η ασθένεια. Μέσα σε τρεις μήνες έκανα θεραπείες που γίνονται μέσα σε τρία χρόνια.

Εκείνη τη περίοδο σκεφτόμουν μόνο τους δικούς μου ανθρώπους, οι συγγενείς το έμαθαν αρκετό καιρό μετά το παιχνίδι. Γι’ αυτό και ήταν πολύ σημαντικό το έπαθλο επικοινωνίας» είχε αναφέρει.

Πέντε χρόνια μετά την πολυσυζητημένη συμμετοχή του στο Survivor, ο Πάνος Αργιανίδης απομακρύνθηκε σταδιακά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι απέχει και από τα μέσα κονωνικής δικτύωσης. Τέλος, εργάζεται στην ασφάλεια των ΕΛΤΑ Κρυονερίου, αφήνοντας τον πολύκροτο τίτλο του «μάνατζερ ράγκμπι» στο παρελθόν.

Πάνος Αργιανίδης: Το χρονικό της σύλληψής του

Από το βράδυ της Δευτέρας, μέχρι το πρωί της Τρίτης, μέσα στο κτήριο των ΕΛΤΑ Κρυονερίου Αττικής είχε κλειστεί ο Πάνος Αργιανίδης σε αμόκ.

Ο πρώην παίχτης ριάλιτι είχε κλειστεί μέσα στην τουαλέτα στο κέντρο διαλογής δεμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν σε κρίση και έσπαγε ό,τι υπήρχε μέσα στον χώρο.

Άνδρες της πυροσβεστικής είχαν ανέβει με σκάλα από την εξωτερική πλευρά και προσπαθούσαν να του μιλήσουν με ντουντούκες.

Τελικά, λίγο πριν τις 10 το πρωί ο Πάνος Αργιανίδης βγήκε από τα ΕΛΤΑ και κατευθύνθηκε προς το ΑΤ Διονύσου.

Επί τόπου βρέθηκε η οικογένειά του, δύο διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ, η Άμεση Δράση και άνδρες της ΟΠΚΕ.

«Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Δόξα τω Θεώ τώρα είμαστε όλοι καλά» λέει στο protothema.gr o αδελφός του Πάνου Αργιανίδη, Γιάννης, που μαζί με τον ιερέα πατέρα τους Πέτρο, ήταν οι πρώτοι που κλήθηκαν νωρίς τα ξημερώματα προκειμένου να βρεθούν εσπευσμένα στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr για όση ώρα ο πατέρας του Πέτρος Αργιανίδης προσπαθούσε με τον τρόπο του να τον ηρεμήσει και να τον πείσει πως όλα θα πάνε καλά, εκείνος αρνούνταν να τον ακούσει και συνέχιζε να φωνάζει. Τόσο ο πατέρας του όσο και ο αδελφός του κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να συνεννοηθούν μαζί του και να τον πείσουν να ανοίξει την πόρτα της τουαλέτες όπου παρέμενε κλειδωμένος όμως χωρίς αποτέλεσμα καθώς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όπως αποδείχτηκε ήταν εκτός εαυτού.

Δείτε βίντεο με την σύλληψη του Πανου Αργιανίδη

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες