Από τα Γλυκά Νερά στην Φολέγανδρο – Άλλη μια γυναικοκτονία! Ως πότε;

Γυναικοκτονία: Από τα Γλυκά Νερά στην Φολέγανδρο

Γυναικοκτονία: Φολέγανδρος και Γλυκά Νερά – Δύο στυγερά εγκλήματα μέσα σε δύο μήνες

Γυναικοκτονία: Μέσα σε 2 μήνες, δολοφονείται άλλη μία νεαρή γυναίκα. Πρώτα το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά και ύστερα η φρίκη και ο πόνος, που βίωσε η 26χρονη Γαρυφαλλιά στη Φολέγανδρο.

Ένα κείμενο του Παναγιώτη Φάκου για τις γυναικοκτονίες

Έχετε ιδέα πόσο υπέφεραν αυτές οι γυναίκες κατά τη δολοφονία τους; Πρώτα η Καρολάιν και σήμερα η κοπέλα στη Φολέγανδρο και κάθε γυναίκα που πέφτει θύμα βίας από τον σύντροφό της. Την φρίκη, τον πόνο, την αγωνία που ένιωσαν μέχρι να σβήσουν. Θέλει πολλή βία να σκοτωθεί ένας άνθρωπος με χέρια! Φτάνει πια!

Άλλη μια γυναικοκτονία, δολοφονείται άλλη μια νεαρή γυναίκα άδικα για να πούμε όλοι εμείς ΤΙ ΚΡΙΜΑ! Ως πότε…;

Αφού βλέπουν όλοι τα κατορθώματα της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, βλέποντας φονιάδες και εγκληματίες να καλοπερνάνε στις VIP πτέρυγες αυτά θα γίνονται.

Πραγματικά ντρέπομαι που είμαι άντρας και υπάρχουν τέτοια σκουπίδια ανάμεσα μας που κάνουν αυτά τα πράγματα. Απλά ντροπή!

Ακούσαμε να λέει και αυτός σαν τον Μπάμπη τον φονιά ήταν κακιά στιγμή παίχτηκε μ@@@κια! Η κακιά στιγμή είναι να γλιστρήσεις και να πέσεις, όχι να σκοτώσεις τη σύντροφο σου.

Ειλικρινά τι σκατά συμβαίνει; Σε τι θέλαμε να πετύχουμε τόσο πολύ που αποτύχαμε ως άνθρωποι και ως κοινωνία;

Άλλη μια μέρα που οι γυναίκες μετρήθηκαν και βγήκαν λιγότερες! Ντροπή στα μυαλά σας, τα @@ σας, την καρδιά σας!

Καταλαβαίνετε πλέον σε τι κόσμο ζούμε; Να πάει το παιδί σου διακοπές με τον γκόμενο/α και να μην γυρίσει ποτέ…! Το χωράει το μυαλό σας;

Γυναικοκτονία: Από τα Γλυκά Νερά στην Φολέγανδρο

Γυναικοκτονία: Ο νόμος δεν μιλάει

Αυστηροποίηση των νόμων προστασίας ανθρώπινης ζωής χτες, αφού σαν κοινωνία και οικογένεια δεν μπορούμε ούτε να μην τους δημιουργούμε, αλλά ούτε και να μην τους απομονώνουμε!

Ειλικρινά δεν μπορώ να ακούσω ξανά από κανέναν να ειρωνεύεται τον όρο γυναικοκτονία! Και αυτό το σίχαμα όπως και ο Μπάμπης στα Γλυκά Νερά σκότωσε μια κοπέλα και είπε απλά “χάλασε η φάση”

Δολοφόνησε άνθρωπο και το αντιμετωπίζει σαν να έσπασε ένα βάζο! Φτάνει πια! Πρέπει να σταματήσουν να βλέπουν γυναίκες ως ιδιοκτησία! Δεν είναι αντικείμενα είναι άνθρωποι και έχουν όνομα… Καρολάιν και Γαρυφαλλιά!

Τελικά στην Ελλάδα πόσο κοστίζει μια ανθρώπινη ζωή; Μια κακία ώρα…!

Δώστε λύση. Γονείς και γυναίκες αρχίζουν να βιώνουν ένα τεράστιο φόβο μέσα σε αυτή την κοινωνία! Από την ασφάλεια που μας τάξατε μόνο ανασφάλεια βλέπουμε.

Και αν θεωρούν στην κυβέρνηση ασφάλεια την ΔΕΛΤΑ και τα ΜΑΤ που διαλύουν πορείες, πλανώνται πλάνην οικτράν! Μια παραδειγματική τιμωρία χρειάζεται ένα σωστό νομοθετικό σχέδιο! Κάντε το χθες !

Γυναικοκτονία: Από τα Γλυκά Νερά στην Φολέγανδρο

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα