Από τις 6 Μαΐου καθημερινή απευθείας πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη με την American Airlines

by Τόνια Τζαφέρη

Αθήνα – Νέα Υόρκη: Έρχονται καθημερινές απευθείας πτήσεις

Κι’ όμως με ένα πάτημα και ένα ταξίδι λίγων ωρών μπορείς να βρεθείς στην άλλη άκρη του κόσμου και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη και μάλιστα οποία μέρα θες, καθώς από τις 6 Μαΐου οι καθημερινές απευθείας πτήσεις θα είναι διαθέσιμες!

Η American Airlines διευρύνει την εποχική της δραστηριότητα στην Αθήνα εγκαινιάζοντας από τις 6 Μαΐου το εποχικό καθημερινό δρομολόγιο από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη, ανακοίνωσαν στελέχη της εταιρείας σε κοινή εκδήλωση με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Το καθημερινό δρομολόγιο Αθήνα/Νέα Υόρκη θα προστεθεί στα καθημερινά δρομολόγια της εταιρείας προς το Σικάγο και τη Φιλαδέλφεια, τα οποία ξεκίνησαν ήδη φέτος τον Απρίλιο. Οι πτήσεις προς τη Νέα Υόρκη θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Boeing 777-200, οι πτήσεις προς το Σικάγο με Boeing 787-9, ενώ οι πτήσεις προς τη Φιλαδέλφεια με Boeing 787-8.

Από τις 6 Μαΐου καθημερινή απευθείας πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη με την American Airlines

Δρομολόγια Αθήνα – Νέα Υόρκη: Αύξηση κατά 80% σε σύγκριση με το 2019 

Κατά συνέπεια, η δραστηριότητα της American στην Αθήνα αυξάνεται κατά 80% σε σύγκριση με το 2019 και κατά 47% σε σύγκριση με το 2021.

«Γιορτάζοντας 15 χρόνια πτήσεων στην Αθήνα, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συνεχή διεύρυνση της παρουσίας μας με περισσότερα εποχικά δρομολόγια προς τους κόμβους μας στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεών μας προς τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και τη Φιλαδέλφεια. Όλα τα δρομολόγιά μας προσφέρουν επιλογές με μεγαλύτερη ευελιξία στους πελάτες μας που ανυπομονούν να πετάξουν ξανά», δήλωσε ο Ρετ Γουόρκμαν, διευθύνων σύμβουλος της American για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία.

Η εταιρεία προσφέρει live TV streaming, Wi-Fi υψηλής ταχύτητας και εκατοντάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές on-demand.

Από τις 6 Μαΐου καθημερινή απευθείας πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη με την American Airlines

Από την πλευρά της, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η αγορά των ΗΠΑ αποτελεί παραδοσιακά τη σημαντικότερη και πλέον δημοφιλή αγορά για την Αθήνα, η οποία επέδειξε μεγάλη ανθεκτικότητα κατά την περίοδο της πανδημίας, χάρη και στη δραστήρια και πολυπληθή ελληνοαμερικανική κοινότητα».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν