Απόφαση-piσκo: Τους τελειώνει η Μαρία Καρυστιανού

by Ioanna Themistocleous
Απόφαση-piσκo: Τους τελειώνει η Μαρία Καρυστιανού

Δε θα αφήσει να τριτώσει το κακό.

Mπορεί να άργησε λίγο όμως η Μαρία Καρυστιανού έκανε χτες, Τρίτη 27/1, μία πρώτη δημόσια τοποθέτηση για το δυστύχημα στο εργοστάσιο της Βιολάντα στα Τρίκαλα, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 5 εργάτριες της βραδινής βάρδιας της βιομηχανίας μπισκότων.

Στην ανάρτησή της στο Χ ανέφερε τα εξής:

«Υπάρχουν φορές που τα λόγια δεν μπορούν να βγουν ως λέξεις …
Μόνο ως κραυγή …
Είναι αυτό το «γιατί».
Και αυτό το «όχι πάλι άδικοι, μαρτυρικοί θάνατοι».

Κάθε δυστύχημα αποκαλύπτει τραγικές ευθύνες!
Γιατί θα μπορούσε να αποφευχθεί!
Γιατί οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Κράτους οφείλουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους!
Να διασφαλίζουν συμμόρφωση με τη νομοθεσία!
Τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας της ανθρώπινης ζωής δεν είναι θεωρίες για να μένουν στα χαρτιά, είναι η ουσία και η απόδειξη ότι ένα Κράτος λειτουργεί και φροντίζει τους πολίτες του.

Πόσα εργατικά ατυχήματα..
Πόσοι θάνατοι από τροχαία…
57 θάνατοι στο τρένο των Τεμπών
2 θάνατοι από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις ..
Άδικοι θάνατοι που μας φέρνουν μπροστά στον ανείπωτο πόνο.

Εύχομαι γρήγορα να βγει στο φως η αλήθεια! Και σε περίπτωση που αποδειχθεί οποιαδήποτε παράβαση του νόμου, οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν.

Κάποια σπίτια πάλι έκλεισαν και κάποια παιδιά δεν θα ξανανιώσουν ΑΥΤΟ.. το χάδι ….ΑΥΤΟ το φιλί ….το μοναδικό…, της μάνας. Η ψυχή μου στέκεται δίπλα σε αυτόν τον ανείπωτο πόνο. Τον γνωρίζω καλά…

Γλυκές μανούλες, νέες γυναίκες που μετράτε ήδη μια μέρα στους ουρανούς. Μακριά απ’ ό,τι αγαπήσατε.

Εύχομαι δύναμη και αγάπη στους ανθρώπους που μένουν πίσω, για να αντέξουν τον πόνο και το ατελείωτο κενό.
Και είμαι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν για τη δικαίωση των αγαπημένων τους».

Η απόφαση της Καρυστιανού
Φαίνεται πως από εδώ και στο εξής η Μαρία Καρυστιανού θα επικοινωνεί με τον κόσμο και τους μελλοντικούς της ψηφοφόρους μόνο από τα social media της, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της στήλης Χ-Ray του ethnos.gr. Το επιτελείο της έχει πάρει απόφαση να μην ξαναβγεί στα κανάλια και πως θα μιλά δημόσια μέσω των social media και μπροστά σε κάμερες μόνο για τις δικαστικές πτυχές του δυστυχήματος των Τεμπών, κι αυτό αν χρειαστεί.

Η στήλη αναφέρει ότι η επικεφαλής του νέου κομματικού φορέα θα αρνηθεί κάθε κάλεσμά της για τηλεοπτική συνέντευξη, μετά τις δύο που έδωσε και προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις για τις απόψεις τις οποίες εξέφρασε όσον αφορά το θέμα των αμβλώσεων και τον όγκο των αρνητικών σχολίων που έφεραν αυτές στα ΜΚΔ. Σύμφωνα με τη στήλη η Μαρία Καρυστιανού θα επιλέξει τη στρατηγική που είχε επιλέξει και η Νίκη πριν τις προηγούμενες εθνικές εκλογές, η οποία κινήθηκε αποκλειστικά σε δρόμους των social media με σχεδόν αόρατη την παρουσία της στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Όσο της Eπιτiθεvται ανεβαίνει: Το σuvτpιπτικo ποσοστό της Μαρίας Καρυστιανού στην Α’ Αθήνας

ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η κραυγή του μικρού Γιαννάκη για τους 7 αετούς που «έφυγαν» στην Ρουμανία: Το συγκλονιστικό μήνυμα που ενώνει όλη την Ελλάδα

Γιατί ο οδηγός του βαν, εφόσον έκανε προσπέραση, έβγαλε δεξί φλας και πήγε να μπει στη λωρίδα, ξαφνικά έφυγε αριστερά;

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΤΟ ΒΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Προτεινόμενα