Αποκαλύψεις Κούγια για Φολέγανδρο: «Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς μού είπε ότι ο δράστης παρακολουθούσε την κόρη της»

Αλέξης Κούγιας: Υπήρχε φόβος, ότι παρακολουθούνται τα μηνύματα της

Αλέξης Κούγιας: Υπήρχε φόβος, ότι παρακολουθούνται τα μηνύματα της

Αλέξης Κούγιας: Ο γνωστός ποινικολόγος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας, της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Η μητέρα της άτυχης νεαρής, φαίνεται πως είχε στοιχεία για τη σχέση του ζευγαριού. Στο φως της δημοσιότητας έβγαλε ο γνωστός δικηγόρος, το γεγονός πως η κόρη της είχε φοβία, ότι το κινητό της μπορεί να παρακολουθείται.

Όπως τόνισε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA»: «Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς επικοινώνησε μαζί μου για πρώτη φορά, αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ χθες το απόγευμα, και μου είπε ότι θέλει να συναντηθούμε. Της είπα ότι μπορώ το απόγευμα και είπαμε να βρεθούμε σήμερα πριν ή μετά την κηδεία. Η ίδια μου είπε ότι η 26χρονη είχε την εντύπωση ότι την παρακολουθούσε ο δράστης.  Αυτό το συμπέρασμα είχε βγάλει η μητέρα από την κόρη της, από συζήτηση που είχαν. Η 26χρονη αναρωτιόταν αν κάποιος μπορεί να ελέγχει τα μηνύματά της».

Σχετικά με το αν όντως η δολοφονία έγινε εν βρασμώ, ο ίδιος τόνισε:

«Αν δεν έχεις διαβάσει το υλικό της δικογραφίας, την ιατροδικαστική έκθεση, το DNA, τα αποτυπώματα, δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση. Σεβόμενος το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου και στο πλαίσιο μιας δίκαιης δίκης, σέβομαι τους δικαστές και εισαγγελείς. Θα περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απολογίας του κατηγορούμενου»

Αναφερόμενος, τέλος, στον πατέρα της 26χρονης, με τον οποίο τους συνδέει και προσωπική φιλία λόγω κοινής καταγωγής, ο κ. Κούγιας σημείωσε ότι: «Τι να προλάβεις να μιλήσεις με ένα χαροκαμένο πατέρα, που του έχει συμβεί το αδιανόητο στη ζωή του; Ήταν μια αριστούχος μαθήτρια, φαρμακοποιός. Δεν έχω μιλήσει με τον πατέρα της κοπέλας, είναι παιδικός μου φίλος. Όταν βρει λίγο χρόνο και αυτός θα μιλήσουμε»

Αλέξης Κούγιας: «Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς μού είπε ότι ο δράστης παρακολουθούσε την κόρη της»

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα