Αποκάλυψη Γλυκά Νερά: Έτσι είχε «διαλυθεί» δίπλα στον Μπάμπη η Καρολάιν και ήθελε να φύγει

Αποκάλυψη Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν ήθελε να φύγει από την “χρυσή” φυλακή της

Αποκάλυψη Γλυκά Νερά: Το φως έχουν αρχίσει να βλέπουν σταδιακά οι αρχές, για το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Σταδιακά θα αποκαλυφθεί και το κίνητρο του φονιά Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για τη δολοφονία της Καρολάιν. Νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στο ελλιπέστατο παζλ της στυγερής δολοφονίας της νεαρής μητέρας. Στοιχεία που δείχνουν πως κάθε άλλο παρά ευτυχισμένη ήταν η Καρολάιν στο πλευρό του συζύγου της.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η κοπέλα που εγκατέλειψε γεμάτη όνειρα το νησί της, μόλις τελείωσε το λύκειο σε ηλικία 17 ετών, κατέληξε σχεδόν «φυλακισμένη» μέσα σε ένα πολυώροφο σπίτι στο αδιέξοδο της Παναγούλη. Ήταν απομονωμένη από τους πάντες και οικονομικά εξαρτώμενη από το σύζυγό της.

Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα των Γλυκών Νερών

Η Καρολάιν έφυγε από την Αλόννησο για την Αθήνα προκειμένου να σπουδάσει Στατιστική στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Αντί αυτού παντρεύτηκε έναν άντρα 13 χρόνια μεγαλύτερό της. Την απομόνωσε στα Γλυκά Νερά, την ώρα που μέσω ειδικής εφαρμογής στο κινητό της τηλέφωνο μπορούσε να παρακολουθεί το κάθε της βήμα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα On Time, στη «χρυσή φυλακή» της, η Καρολάιν καθημερινά είχε να φροντίσει τη νεογέννητη κόρη της κι ένα μεγάλο σπίτι στο οποίο δεν είχε καμία βοήθεια. Όπως υποστήριξε ο συζυγοκτόνος, ήθελε να τα κάνει όλα μόνη της.

Η νεαρή κοπέλα δεν οδηγούσε, ενώ στο διάστημα της παραμονής της στην Αθήνα δεν είχε καταφέρει να αποκτήσει φιλίες, πέρα από μία κοπέλα. Αυτή, την είχε δει (μαζί με τον Αναγνωστόπουλο) σε μια καφετέρια στο Παγκράτι, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αποδομούν πλήρως το προφίλ το οποίο είχε φροντίσει να χτίσει ο καθ’ ομολογίαν δράστης με δημόσιες αναρτήσεις του στα social media. Εκεί, παρουσίαζε τον γάμο του ως «ιδανικό» και τον ίδιο ως το τραγικότερο θύμα της υπόθεσης. Στοιχείο που φρόντιζε να τονίζει παρουσιάζοντας μπροστά στις κάμερες τη μικρή κόρη του Λυδία, την οποία σφιχταγκάλιαζε με ύφος περίλυπο.

Αποκάλυψη Γλυκά Νερά: Χτίζεται σταδιακά το παζλ της στυγερής δολοφονίας

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ», η Καρολάιν φαίνεται πως ζούσε «φυλακισμένη» σε αυτή την ιδιότυπη φυλακή. Ο δολοφόνος την κρατούσε εκεί, πλήρως εξαρτημένη συναισθηματικά, αλλά και οικονομικά. Μακριά από φίλους και συγγενείς, η μοναδική καθημερινή της συντροφιά ήταν το σκυλάκι της, η Ρόξυ. Την είχε υιοθετήσει από φιλοζωικό σωματείο, έξι μόλις μήνες πριν δολοφονηθεί, τόσο η ίδια όσο και το άτυχο τετράποδο. Μοναδική επαφή της με τον έξω κόσμο, εκτός από τη φίλη της, ήταν και η γειτόνισσα. Εκείνη, που το μοιραίο ξημέρωμα άκουσε το κλάμα του σκυλιού την ώρα που το έπνιγε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.

Ωστόσο, σε καμία από τις γυναίκες αυτές δεν είχε ανοίξει την καρδιά της. Αυτό φαίνεται πως έκανε στην «ψυχολόγο» που της βρήκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσω του ίντερνετ και την οποία επισκεπτόταν κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του συζύγου της. Όπως είχε πει η Ελένη Μυλωνοπούλου μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου, η Καρολάιν είχε ήδη αποφασίσει να εγκαταλείψει τον πιλότο. Με τη βοήθειά της προσπαθούσε να κάνει πραγματικότητα το σχέδιό της.

Σημειώνεται ότι αυτές τις μέρες αναμένεται να συνεχιστεί η ανακριτική έρευνα και ενώπιον των δικαστικών λειτουργών. Θα κληθεί να καταθέσει τόσο η Ελένη Μυλωνοπούλου, όσο και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Το αποτέλεσμα της εξέτασης της κάμερας ασφαλείας έχει ήδη δώσει απάντηση στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Προς το παρόν αυτό το αποτέλεσμα κρατείται επτασφράγιστο μυστικό.

Έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι τελευταίες αποκαλύψεις για το έγκλημα των Γλυκών Νερών

Την ίδια ώρα, τόσο οι δικαστικές όσο και οι αστυνομικές Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου. Σκοπό έχουν να διαπιστώσουν τις επαφές του, αλλά και τις κλήσεις του προς συγκεκριμένα πρόσωπα το τελευταίο εξάμηνο πριν από τη δολοφονία της 20χρονης. Επιπλέον, από την άρση του τραπεζικού απορρήτου των λογαριασμών του ζευγαριού, θα επιδιώξουν τη διασταύρωση των στοιχείων που είχε δώσει ο Αναγνωστόπουλος για το δάνειο των 160.000 ευρώ, που είχε λάβει από τράπεζα.

Όπως φαίνεται, τη διαχείριση των οικονομικών την είχε εξ ολοκλήρου ο συζυγοκτόνος. Φαίνεται να άφηνε τη νεαρή γυναίκα του με ελάχιστα χρήματα στην τσέπη. Έτσι, καθιστούσε αδύνατη μία ενδεχόμενη φυγή της από το σπίτι.

Επιπλέον, ο ίδιος κάθε μήνα δεχόταν γερή οικονομική βοήθεια από τους γονείς της Καρολάιν. Μάλιστα, έξι ημέρες πριν δολοφονήσει τη γυναίκα του προχώρησε στην αγορά του οικοπέδου στο Πικέρμι. Αυτό φρόντισε αμέσως να το γράψει μόνο στο δικό του όνομα.

Υπενθυμίζεται ότι από τα 55.000 ευρώ που κόστισε το οικόπεδο, τις 50.000 ευρώ είχε καλύψει με μετρητά και επιταγές της, η 58χρονη μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν. Μάλιστα, η Καρολάιν φέρεται να ένιωθε «ριγμένη» και από τη συνεισφορά των γονιών του συζύγου της.

Σημειώνεται ότι ακόμα στο κάδρο των προσώπων που φαίνεται να πλαισίωναν το δολοφόνο παραμένει μια 40χρονη γυναίκα. Η γυναίκα προέρχεται από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον. Είχαν συχνή επικοινωνία. Ωστόσο η 20χρονη Καρολάιν φερόταν πεπεισμένη ότι δεν συνέβαινε κάτι ύποπτο.

Αποκάλυψη Γλυκά Νερά: Είπε την αλήθεια στον ιερέα με το βιτριόλι ο Μπάμπης

Τις επόμενες μέρες θα φτάσουν στα χέρια του ανακριτή όλα τα στοιχεία που θα φωτίσουν το κίνητρο πίσω από το έγκλημα.

«Αναμένουμε εξελίξεις όσον αφορά στη δικογραφία για τον εντολέα μου. Είτε σε επίπεδο εγγράφων ακόμα και μαρτυρικών καταθέσεων, στο τέλος της εβδομάδας. Θα δούμε η δικογραφία τι άλλο έχει να προσφέρει σε επίπεδο αιτήσεων, τόσο από εμάς όσο και από τον κ. ανακριτή», ανέφερε στην εφημερίδα On Time ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Εκτός από το κίνητρο, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από το άνοιγμα των τηλεφωνικών συνομιλιών του καθ’ ομολογία δολοφόνου και από τον ακριβή χρόνο που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας, θα δείξουν αν το έγκλημα ήταν προμελετημένο.

Την ίδια ώρα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται να έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή σχέση στις φυλακές με τον ιερέα που έριξε βιτριόλι στους μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη.

Μάλιστα, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ιερέας με το βιτριόλι εξομολόγησε τον πιλότο μέσα στη φυλακή. Ωστόσο ο δικηγόρος του 32χρονου συζυγοκτόνου μιλά για εκμυστήρευση και όχι για εξομολόγηση.

«Αυτό που λέγεται για την εξομολόγηση, δεν είναι εξομολόγηση. Εκμυστήρευση κάποιων πραγμάτων, που εγώ δεν μπορώ να μεταφέρω. Εξομολόγηση δεν μπορεί να γίνει διότι δεν φοράει τα άμφια. Δεν έχει την Αγία Γραφή, που όλοι οι ιερείς έχουν για να μπορούν να εξομολογήσουν. Ούτε τον γνώριζε από πριν ούτε έχει ιδιαίτερες σχέσεις» ανέφερε ο δικηγόρος του αρχιμανδρίτη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Related posts

Αuτός είναι ο κατάλογος αμαρτıών της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Τpαγıκό, ήταν μόνο 19 χρονών: 33χρονος έβγαλε για φαγnτό φοıτήτρıα, τη σκóτwσε και μετά τη δiαμέλıσε με πρiόνı

Πριν λίγο ασύλληπτη τpαγωδiα που δεν χωράει ο νους στο Πασαλιμάνι