Απόκριες 2021: Κυκλοφόρησαν αποκριάτικες στολές με Τσιόδρα και Παγώνη – Θα γίνουν ανάρπαστες

Απόκριες 2021: Φέτος τα Καρναβάλια έχουν ακυρωθεί στη χώρα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο κόσμος δεν μπορεί να ντυθεί

Απόκριες 2021: Ο Σωτήρης Τσιόδρας και η Ματίνα Παγώνη είναι αναμφίβολα δύο από τα πιο προβεβλημένα άτομα το 2020. Οι λοιμωξιολόγοι είχαν την τιμητική τους το 2020 και το ίδιο εξακολουθεί να ισχύει για το 2021 φυσικά. Τόσο ο Σωτήρης Τσιόδρας όσο και η Ματίνα Παγώνη έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σχετικά με τον κορονοϊό.

Μπορεί φέτος τα Καρναβάλια σε όλη τη χώρα να έχουν ακυρωθεί λόγω κορονοϊού, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο κόσμος δεν μπορεί να ντυθεί αποκριάτικα. Το κατάστημα με περούκες και αποκριάτικες στολές Alegro.gr, σκαρφίστηκε τις καλύτερες αποκριάτικες στολές για το 2021.

Αυτές είναι οι αποκριάτικες στολές με Τσιόδρα και Παγώνη για το 2021

Λόγω της δημοφιλίας των παραπάνω δύο προσώπων, σίγουρα οι στολές θα γίνουν ανάρπαστες. Σε αυτές τις Αποκριές λοιπόν μπορεί να ντυθείς Σωτήρης Τσιόδρας καθώς «Φέτος τις απόκριες μπορείτε να γίνετε ο ήρωας της εποχής. Ντυθείτε Σωτήρης και γίνετε ο Σωτήρας τους!».

Ωστόσο, εάν προτιμάς την Ματίνα Παγώνη «Είναι γνωστό ότι “Το πεπόνι παγώνει ενώ το παγώνι δεν πεπώνει”. Όμως το μείζον ερώτημα είναι: “Η Παγώνη μαντρώνει; “. Απάντηση σε αυτό καθώς και άλλα παρόμοια φιλοσοφικά ερωτήματα μόνο στο καρναβάλι 2021 και μόνο στην Alegro».

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη