«Αποτύχαμε με τους εμβολιασμούς – Άδεια τα εμβολιαστικά κέντρα»: Η Παγώνη το παραδέχεται δημόσια μπροστά στην κάμερα

Ματίνα Παγώνη: Παραδέχτηκε μπροστά στην κάμερα ότι απέτυχαν οι εμβολιασμοί

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Αθηνών και Πειραιά σε σημερινή τηλεοπτική της παρουσία αναφέρθηκε στην πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος στην χώρα μας, στον εμβολιασμό των παιδιών καθώς και στα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους

Αναφερόμενη στο κλείσιμο ορισμένων μεγάλων εμβολιαστικών κέντρων, η κυρία Παγώνη τόνισε πως ήταν άδεια οπότε και είναι λογικό να σταματήσουν την λειτουργία τους: «κάτι έχει πάει λάθος. Αποτύχαμε στο στόχο τέλος Αυγούστου να φτάσουμε στο 80%.

Πρέπει να προσεγγίσουμε τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί κατά το κορονοϊού. Καθυστερήσαμε σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να πλησιάσουμε τους γονείς για να εμβολιαστούν τα παιδιά. Ο στόχος είναι ο εμβολιασμός του 80% του πληθυσμού για ασφάλεια».

Επιπλέον πρόκρινε την ιδέα επισκέψεων γιατρών στα σχολεία για να εμβολιάζουν μικρά παιδιά μετά την έγγραφη άδεια των γονιών τους.

Σχετικά με τα νέα μέτρα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους: «Νομίζω ότι θα γίνουν αρκετές διορθώσεις όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις. Είναι λογικό να γίνονται λάθη, αλλά η επιτροπή θα πρέπει να παίρνει αποφάσεις πιο γρήγορα»

Όσον αφορά τα περιστατικά πλαστών πιστοποιητικών τόνισε πως «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» και πως όσοι υγειονομικοί έχουν παρανομήσει θα πρέπει «με σύντομες διαδικασίες να πάει σπίτι του».

Το βίντεο με τις δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό