Αρχαία Ολυμπία: Η νεκροψία «έδειξε» τον λόγο που ο 16χρονος μαθητής πέθανε ξαφνικά στο κρεβάτι του

Αρχαία Ολυμπία: Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για τον 16χρονο

Το χωριό Λάλα της Αρχαίας Ολυμπίας αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα έχει βυθιστεί στο πένθος από την είδηση του θανάτου του 16χρονου μαθητή. Άπαντες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον αδικοχαμένο, Διονύση Αναστόπουλο αλλά και για την οικογένεια του.

Υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια, μια παθολογική κατάσταση της καρδιάς που ήταν γνωστή στο οικογενειακό περιβάλλον του 16χρονου που «έφυγε» χθες στον ύπνο του, έδειξε, σύμφωνα με το Patrisnews, η νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής, Ανδρέας Γκότσης, ως την αιτία θανάτου του άτυχου παιδιού.

Το γλυκό παιδί, ο εξαίρετος μαθητής, με τον σπάνιο χαρακτήρα και την ευγένεια ψυχής που είχε όλο το μέλλον μπροστά του και έκανε όνειρα για την ζωή του όπως οι υπόλοιποι συνομήλικοί του δεν είναι πια εδώ και η είδηση του χαμού του, έπεσε σαν «βόμβα» στην μικρή κοινωνία του χωριού.

Αρχαία Ολυμπία: Τα σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα του 16χρονου μαθητή

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» το παιδί ήταν ήδη νεκρό, όταν το παρέλαβε το ΕΚΑΒ για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Πύργου. Έγινε όλη η διαδικασία της ανάνηψης, ενώ του έκαναν και ηλεκτροσόκ.

Όταν έφτασε το παιδί στο νοσοκομείο, ακολουθήθηκε ξανά το πρωτόκολλο της ανάνηψης, αλλά παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών, το παιδί δυστυχώς είχε καταλήξει…

Σε ό,τι αφορά το ιατρικό ιστορικό, ο άτυχος έφηβος αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα, που επιδεινώθηκαν, πιθανώς από μία ίωση που περνούσε τις τελευταίες μέρες ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο νοσηλευτικό ίδρυμα στην Αθήνα για να τα αντιμετωπίσει.

Η κηδεία του Διονύση Αναστόπουλου θα γίνει το πρωί της Τετάρτης, στις 10:30π.μ., στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου,στο Λάλα. Η ταφή θα γίνει στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου, στον Πόθο.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη