Αργολίδα: Σοκ σε χωριό με 15 θετικά κρούσματα κορονοϊού που οφείλονται στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

by i-diakopes.gr

Αργολίδα: Η λειτουργία των Χριστουγέννων απεδείχθη μοιραία για 15 πιστούς που κόλλησαν κορονοϊό

Αργολίδα: Ανησυχία επικρατεί στο χωριό Ανυφί της Αργολίδας με 15 νέα θετικά κρούσματα κορονοϊού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Τα εν λόγω άτομα πιθανολογείται ότι κόλλησαν στη λειτουργία των Χριστουγέννων στην εκκλησία.

Ο 50 ετών ιερέας της εκκλησίας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και νοσηλεύεται σε μονάδα ΜΕΘ στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Μάλιστα πάσχει από υποκείμενα νοσήματα. Επιπρόσθετα, στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί επίσης οι ηλικωμένοι γονείς του, καθώς και τέσσερα ακόμα μέλη της οικογένειας, όλοι θετικοί στον κορονοϊό.

Στο χωριό διανεργήθηκαν rapid tests, εκ των οποίων εντοπίστηκαν 8 ακόμα θετικά κρούσματα κορονοϊού. Σύμφωνα με την ιχνηλάτηση, όλα τα θετικά κρούσματα κορονοϊού είχαν παραστεί στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία την περασμένη εβδομάδα.

Αργολίδα: Σοκ με 15 θετικά κρούσματα στο χωριό Ανύφι λόγω εκκλησίας

Εκτός από αυτό το ανησυχητικό περιστατικό σε χωριό της Αργολίδας, σοκαριστικές είναι οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ για τα εμβόλια κορονοϊού

Ενώ το χωριό Ανύφι της Αργολίδας είναι τρανταχτό παράδειγμα του πόσο επικίνδυνος είναι ο κορονοϊός και πόσο σωτήριο θα αποδειχθεί το εμβόλιο. Ο Μητροπολίτης Κυθήρων απασφαλίζει σε ένα παραλήρημα δηλώνοντας ότι στα εμβόλια περιέχονται τα προϊόντα των εκτρώσεων. Είναι πραγματικά ανήκουστο να προβαίνει κανείς σε τέτοιες δηλώσεις. Και να μην έχει το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο για να τις υποστηρίξει.

Όπως ανέφερε ο ίδιος «Μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου οι άνθρωποι αυτοί. Είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση. Αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα