Αργυρώ Χαριζώνα: Η αριστούχος από τη Θεσσαλονίκη που έπιασε 19.507 μόρια

Αργυρώ Χαριζώνα: Η αριστούχα από τη Θεσσαλονίκη που έπιασε 19.507 μόρια

Αργυρώ Χαριζώνα: Έπιασε 19.507 μόρια

Αργυρώ Χαριζώνα: 19.507 μόρια έπιασε το κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη, από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη. Οι σπουδές και τα όνειρά της γίνονται πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, η μαθήτρια έγραψε 17,8 στη Νεοελληνική Γλώσσα, 19,9 στα Μαθηματικά, 20,0 στην Οικονομία και 19,9 στην Πληροφορική.

«Ήξερα πως έγραψα καλά, όμως δεν πίστευα πως θα έπιανα τα 19.500 μόρια. Περνάω στην Χρηματοοικονομική του ΠΑΜΑΚ», ανέφερε η ίδια μιλώντας στο TyposThes. Παράλληλα τόνισε πως έχει γίνει ήδη δεκτή στο Πανεπιστήμιο Bocconi της Ιταλίας, αλλά και στα Πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας: University of Nottingham, King’s College London University of London, Queen Mary University of London. Επέλεξε να φοιτήσει στο πρώτο, γιατί όπως μας ανέφερε «είναι το 7ο στον κόσμο στα χρηματοοικονομικά».

Η υψηλή βαθμολογία της Αργυρώς Χαριζώνα και τα όνειρά της

Η υψηλή βαθμολογία της αποτελεί μια ηθική ικανοποίηση για το διάβασμα που έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια. «Φέτος έδωσα περισσότερο έμφαση στα όσα μας έλεγαν οι καθηγητές μας από την τηλεκπαίδευση. Δεν έκανα φροντιστήριο ή ιδιαίτερα. Διάβαζα καθημερινά, συστηματικά όμως έβλεπα και τηλεόραση και έκανα και βόλτες, όσο επιτρεπόταν μέσα στο λοκντάουν», είπε στο TyposThes.

Το όνειρό της είναι να δουλέψει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να διαμορφώνει Ευρωπαϊκές πολιτικές.

Αργυρώ Χαριζώνα: Η αριστούχα από τη Θεσσαλονίκη που έπιασε 19.507 μόρια

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα