Άρης Πορτοσάλτε: «Δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι – Nα ασφαλιστούν ιδιωτικά»

by Τόνια Τζαφέρη

Άρης Πορτοσάλτε: Προχωρά σε νέες δηλώσεις με αφορμή τις πυρκαγιές

Άρης Πορτοσάλτε: Με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές, αλλά και το γεγονός πως η χώρας μας κάθε καλοκαίρι αντιμετωπίζει θέματα πυρκαγιών. Ο γνωστός δημοσιογράφος προχώρησε σε δηλώσεις, οι οποίες για μια ακόμη φορά. Προκάλεσαν αντιδράσεις.

Πιο αναλυτικά ο Άρης Πορτοσάλτε επανέλαβε, με αφορμή την καταστροφική φωτιά στη Σταμάτα, Αττικής. Ότι τα σπίτια σε τέτοιες περιοχές θα πρέπει να είναι ασφαλισμένα σε ιδιωτικές εταιρείες.

Μιλώντας στην πρωινή. εκπομπή του ΣΚΑΙ ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ότι οι κάτοικοι σε τέτοιες περιοχές θα πρέπει να απευθυνθούν σε ιδιώτες καθώς «δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι»!

Την άποψη αυτή είχε εκφράσει και τον περασμένο Μάιο με αφορμή τις φωτιές στην Κορινθία.

«Επειδή είδα κάτι σχόλια εναντίον του ΣΚΑΙ. Όσοι τα γράφουν αυτά τα σχόλια είναι γεγονός οτι δεν έχουν δει ποτέ φωτιά στην ζωή τους και δεν έχουν δει να κάνουν ρεπορτάζ. Είναι συνειδητή προσπάθεια δυσφήμισης της δουλειάς που κάνουν συνάδελφοί μας.

Άρης Πορτοσάλτε: Προχωρά σε νέες δηλώσεις με αφορμή τις πυρκαγιές

Ναι, υπάρχει περίπτωση η φωτιά να μεταδοθεί από φλεγόμενο ζώο όπως και από αέρα σε περιοχές όπου τα σπίτια είναι ανάμεσα από δέντρα. Εκεί λοιπόν τα σπίτια πρέπει να είναι ασφαλισμένα σε ιδιωτική εταιρία. Δεν μπορούμε να έχουμε πυροσβεστική σε κάθε σπίτι του Πορτοσάλτε ή του Βασιλακόπουλου που επέλεξε να ζει μέσα στα δέντρα.

Καλώς επέλεξε, δεν λέω όχι. Θα πρέπει να πει οτι θα βάλω μία γεννήτρια, θα έχω και νεράκι εφεδρικό και μετά μπορεί να βρίζει το κράτος και τον Μητσοτάκη. Ταυτοχρόνως το σπίτι θα είναι ασφαλισμένο στην ιδιωτική εταιρία.

Την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι παραλίες κάθονταν στο λαπτοπάκι τους και στο κινητό τους και έγραφαν ανοησίες, υβριστικές για να πουν “κοίτα ο ΣΚΑΙ”», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Οι αναλυτικές δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα