Άρης Πορτοσάλτε: Εξοργισμένος με το Μαξίμου που δεν προχωράει σε απολύσεις ανεμβολίαστων

by Τόνια Τζαφέρη

Άρης Πορτοσάλτε: Πυρά κατά του Μαξίμου για ανεμβολίαστους

Άρης Πορτοσάλτε: Φανερά ενοχλημένος εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ ο Πορτοσάλτε. Mετά την απόπειρα της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου να «μαζέψει» τη δήλωσή της. Για τις απολύσεις των εργαζομένων που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, η κα. Μιχαηλίδου δέχτηκε «επίπληξη» από το Μαξίμου. Mετά την «βόμβα» που έριξε για απολύσεις όσων δεν δέχονται να εμβολιαστούν, γεγονός που η κυβέρνηση δεν θέλει να αναφερθεί ανοιχτά. Τη στιγμή που ο Κωστής Χατζηδάκης δηλώνει ότι οι ανεμβολίαστοι θα τεθούν σε αναστολή εργασίας. H Δόμνα Μιχαηλίδου τον «άδειασε» μιλώντας για απολύσεις. Ωστόσο μια τέτοια ανοιχτή δήλωση θα προκαλούσε «τριγμούς» στους ψηφοφόρους της ΝΔ. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι θα ισχύει στο μέλλον για τους εργαζόμενους που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Άρης Πορτοσάλτε: Πυρά κατά του Μαξίμου για ανεμβολίαστους

Ο Άρης Πορτοσάλτε ωστόσο με στόμφο «Δεν μπορεί το Μαξίμου να είναι συνέχεια με μια ενόχληση με τις δημοσκοπήσεις στο χέρι. Θα υπάρχουν και συνέπειες. Δηλαδή πόσες αναστολές θα δοθούν;» αναρωτήθηκε σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου…

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν