Άρης Πορτοσάλτε: Σοβαρές υλικές ζημιές από την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του

Άρης Πορτοσάλτε: Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου

Τα ξημερώματα της Τρίτης, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε. Η επίθεση προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές.

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία μετά από έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού αποτελούμενου από γκαζάκια στην είσοδο πολυκατοικίας στα Βριλήσσια.

Στη συγκεκριμένη πολυκατοικία διαμένει ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος έχει βρεθεί ξανά στο στόχαστρο αγνώστων στο παρελθόν. Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι οι άγνωστοι προσέγγισαν την είσοδο της πολυκατοικίας και τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη και προκάλεσε υλικές ζημιές, με τους ενοίκους της πολυκατοικίας να βγαίνουν έντρομοι από αυτήν.

Τι δήλωσε ο Άρης Πορτοσάλτε μετά από την επίθεση

Στο σημείο έφτασαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, καθώς προκλήθηκε εστία φωτιάς, ενώ υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών.
Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ βρέθηκε επί τόπου, προκειμένου να περισυλλέξει τα υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού τα οποία θα εξεταστούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Μιλώντας στην ΕΡΤ και το MEGA ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε λόγο για «άλλη μια τρομοκρατική ενέργεια» σχολιάζοντας πως «τις ζημιές θα τις αποκαταστήσουμε αλλά μένει η αίσθηση ότι έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα». Ειδικά, δε, για τους δράστες της επίθεσης είπε ότι «δεν έχουν καμία αντίληψη για ανθρώπινη ζωή».

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα