Άρης Πορτοσάλτε: Θετικός στον κορονοϊό ο τριπλά εμβολισμός δημοσιογράφος

by Τόνια Τζαφέρη

Άρης Πορτοσάλτε: “Τον ψώνισα και εγώ, δεν έχω ιδέα από πού. Δεν με απασχολεί πού”

Όχι και τόσο καλά είναι τα νέα για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοιό παρότι είναι τριπλά εμβολιασμένος.

Τι και αν εμβολιάστηκε πλήρως, τρεις φορές. Τι και αν φορούσε σε κάθε του τηλεοπτική εμφάνιση μάσκα υψηλής προστασίας. Τι και αν έκανε self test καθημερινά. Ο ιός ούτε κάνει διακρίσεις, ούτε μπορεί εγγυηθεί τίποτα και σε κανέναν. «Χτύπησε» και τον γνωστό σχολιαστή του ΣΚΑΙ, Άρη Πορτοσάλτε.

Άρης Πορτοσάλτε: Θετικός στον κορονοϊό ο τριπλά εμβολισμός δημοσιογράφος

Μάλιστα, απουσίαζε σήμερα, Τετάρτη 19/1/2022, από την πρωινή εκπομπή του σταθμού. Αντί να είναι στο στούντιο, όπως κάθε μέρα, ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ βγήκε τηλεφωνικά. Ο Άρης Πορτοσάλτε ανέφερε ότι το μοναδικό σύμπτωμα που έχει μέχρι στιγμής, είναι μπούκωμα. «Μπούκωμα, μέχρι εκεί. Τίποτα απολύτως προς το παρόν. Πρέπει να αρχίζει η τρίτη μέρα», είπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε

Παράλληλα, τόνισε πως έκανε, όπως κάθε μέρα, self test και «βγήκε και η δεύτερη γραμμούλα». «Τον ψώνισα και εγώ, δεν έχω ιδέα από πού. Δεν με απασχολεί πού. Κυκλοφορούσα μεν με τη μάσκα, αλλά δεν ήμουν και κλεισμένος μέσα», σημείωσε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsbreak.gr, όταν ο Δημήτρης Οικονόμου τον ρώτησε πώς περνάει μέσα στο σπίτι, ο Άρης Πορτοσάλτε απάντησε: «Δεν είμαστε αυτή την εποχή πολλοί στο σπίτι, είμαστε δύο άτομα, αλλάξανε τα δεδομένα μας. Υπομονή, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Χαίρομαι που δεν έχω συμπτώματα».

Άρης Πορτοσάλτε: Θετικός στον κορονοϊό ο τριπλά εμβολισμός δημοσιογράφος

Όπως είπε όταν είδε ότι είχε θετικό αποτέλεσμα, ένιωσε απογοήτευση. «Έκανα self test κάθε βράδυ, το βράδυ της Δευτέρας βγήκε η δεύτερη γραμμούλα. Απογοητεύεσαι. Είχα ένα γαργαλητό στον λαιμό. Είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που ακούει το σώμα του».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν