Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο: Νέο κορονοπάρτι στη Θεσσαλονίκη – Εικόνες απίστευτου συνωστισμού

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο: Οι εικόνες με το συνωστισμό των νέων σοκάρουν

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο: Δεν έχουν τελειωμό τα κορονοπάρτι που λαμβάνουν χώρα ανά την Ελλάδα όλο αυτό το διάστημα. Ενώ η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, οι νέοι άνθρωποι απεγνωσμένοι με την κατάσταση που επικρατεί. Προβαίνουν στη διοργάνωση διάφορων πάρτι, χωρίς να κατανοούν ότι με τον τρόπο αυτό διαιωνίζεται η κακή κατάσταση της πανδημίας.

Στο ΑΠΘ συγκεντρώνονται διαρκώς νεαρά άτομα που χωρίς αποστάσεις και μάσκες, πίνουν αλκοόλ και χορεύουν. Οι ανοιχτοί χώροι του πανεπιστημίου κατακλύζονται κάθε βράδυ από πλήθος κόσμου που αγνοεί παντελώς τα μέτρα.

Η φιλοσοφική σχολή γεμίζει με πλήθος κόσμου, το ίδιο και το Χημικό, το Βιολογικό και η πρυτανεία του ΑΠΘ.

Δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που τα άτομα που συμμετέχουν στα πάρτι, παραγγέλνουν ντελίβερι με αλκοόλ, φαγητά και τσιγάρα!

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο: Απίστευτος συνωστισμός στα κορονοπάρτι

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο: Απίστευτος συνωστισμός στα κορονοπάρτι

Τι αναφέρουν φοιτητές για την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου

Η Αθανασία, φοιτήτρια στο Μηχανολογικό ανέφερε «Μπορεί να ερχόμαστε στο ΑΠΘ παρά την απαγόρευση, όμως νιώθουμε ότι είναι ένα σημείο στην “καρδιά” της πόλης όπου τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα μπορούμε να περάσουμε καλά. Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε ήδη τόσο καιρό κλεισμένοι στα σπίτια μας, έχουμε εκφράσει τα αιτήματά μας ως φοιτητές και όσο το καιρικό κλίμα είναι καλοκαιρινό είναι μια καλή λύση για να “ξεσκάμε”. Υπάρχουν άτομα που τελειώνουν τη δουλειά τους 9 το βράδυ, έρχονται για ένα ποτό ή μια μπίρα και μετά φεύγουν”».

Αντίστοιχα, η φοιτήτρια Ρ.Τ ανέφερε «Είναι μία αξιόπιστη και καλή λύση η “έξοδος” μας στο ΑΠΘ μέσα στο lockdown. Υπάρχουν κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας, δεν προκαλούνται εντάσεις και γενικότερα είναι οικογενειακό και ατμοσφαιρικό το κλίμα”».

Πηγή: thesstoday.gr

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα