Arkia: Η αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις από το Ισραήλ προς τον Βόλο

Arkia: Οι πτήσεις θα πετούν από το Τελ Αβίβ προς το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

Arkia: Την αεροπορική σύνδεση του Ισραήλ με το Βόλο επιδιώκει η αεροπορική εταιρεία Arkia. Έτσι, προστίθεται νέα πτήση από το Ισραήλ προς τον Βόλο. Πρόκειται για μία εβδομαδιαία πτήση από το Τελ Αββίβ προς το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Με αυτό τον τρόπο, θα συνδεθεί η αγορά του Ισραήλ με αυτή του Βόλου και του Πηλίου. Η πτήση θα είναι εβδομαδιαία και μάλιστα θα αναχωρεί κάθε Τρίτη. Η ώρα αναχώρησης είναι 12:35 από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ με επιστροφή την ίδια μέρα με ώρα αναχώρησης στις 16:00 από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 29 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο. Πέρα από τις μισθωμένες πτήσεις, οι αεροπορική εταιρεία προσφέρει επίσης πακέτα διακοπών και τουριστικά προγράμματα για διακοπές σε Βόλο και Πήλιο.

Πέρα από τη νέα αεροπορική σύνδεση Ισραήλ-Βόλου με την Arkia, στόχος είναι ο ελληνικός τουρισμός να ανοίξει στις 14 Μαΐου

Όπως είχε αναφέρει πρόσφατα ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης για τον ελληνικό τουρισμό «Φιλοδοξούμε να ανοίξουμε έως τις 14 Μαΐου. Μέχρι τότε, θα άρουμε σταδιακά τους περιορισμούς, όταν το επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες. Για παράδειγμα, σκοπεύουμε να εφαρμόσουμε τους κανόνες μας στις αρχές Απριλίου με την Ε.Ε. και άλλες χώρες με υψηλό αριθμό εμβολιασμένων πολιτών όπως το Ισραήλ. Τονίζω ότι αυτές είναι οι φιλοδοξίες που παρέχονται για καθοδήγηση».

Όσο για το φετινό σλόγκαν είναι το «All you want is Greece». «Μπορώ σχεδόν να σας ακούσω να σιγομουρμουρίζετε το νέο μας σλόγκαν ήδη: «All you want is Greece». Ναι, φέτος και για πάντα, «το μόνο που θέλετε είναι η Ελλάδα». Για να βάλετε ξανά ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, με την ελπίδα ότι θα ξαναγυρίσετε τη ζωή σας. Το μόνο που θέλετε είναι η Ελλάδα», ανέφερε ο κ. Θεοχάρης.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη