Αρνητές γονείς δεν αφήνουν τα παιδιά τους 2 χρόνια να πάνε στο σχολείο

“Είναι ιατρική πράξη, για την οποία δεν συναινούμε. Τι θα πει γιατί;”

Την στιγμή που όλο και περισσότερες οικογένειες, ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα, έρχονται αντιμέτωπες με τον κορονοιό, εξακολουθούν να υπάρχουν εκείνοι, που αμφισβητούν οποιοδήποτε μέσο προστασίας τους προσφέρει η κοινωνία.

Οι μάσκες, ο εμβολιασμός και φυσικά τα τεστ λειτουργούν προληπτικά και μάλιστα έχουν βοηθήσει σημαντικά, να παραμείνουν ακόμη δομές ανοιχτές στην χώρα.

Κάποιοι όμως… έχουν και πάλι διαφορετική άποψη! Πρόκειται για ένα ζευγάρι στις Σέρρες αρνείται στα 4 παιδιά του να πάνε στο σχολείο για δεύτερη συνεχή χρονιά, για να μην κάνουν τεστ και φορέσουν μάσκες! Όπως λέει η μητέρα των τεσσάρων παιδιών, είναι κατά των εμβολίων και των μέτρων που έχει πάρει η κυβέρνηση.

Γονείς στις Σέρρες: “Αν είναι θέλημα Θεού να αρρωστήσουμε, θα αρρωστήσουμε”

«Είμαι κατά των συγκεκριμένων εμβολίων και κατά των αντισυνταγματικών μέτρων που έχει πάρει η κυβέρνηση. Τώρα το να είμαι με το φόβο μη κολλήσουν τα παιδιά… Αν είναι θέλημα Θεού να αρρωστήσουμε, θα αρρωστήσουμε. Φοράμε τη μάσκα – δεν φοράμε τη μάσκα, κάνουμε το εμβόλιο – δεν κάνουμε το εμβόλιο. Τα τεστ είναι αναξιόπιστα».

Η οικογένεια έχει συνολικά 6 παιδιά, εκ των οποίων τα 4 πάνε Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο.

«Δεν συναινώ να φορέσουν τα παιδιά μου μάσκα ούτε να κάνουν selftest. Δεν συναινώ στις ιατρικές πράξεις πάνω στα παιδιά μου. Και πέρυσι δεν τα στείλαμε τα παιδιά και γι’ αυτόν τον λόγο έχουν μηνυθεί και οι καθηγητές. Από εκεί και πέρα, να είναι προετοιμασμένοι για τις συνέπειες από εδώ και πέρα, αν ξαναμείνουν τα παιδιά, να είναι έτοιμοι να πληρώσουν και από πάνω», λέει η μητέρα.

Στο ίδιο μοτίβο είναι και οι δηλώσεις του πατέρα. «Είναι ιατρική πράξη, για την οποία δεν συναινούμε. Τι θα πει γιατί; Γιατί είναι κατοχυρωμένο, είναι συνταγματικό μου δικαίωμα. Εσείς γιατί διαχωρίζετε και ταμπελοποιείτε τον κόσμο;».

Αναλυτικά οι δηλώσεις των γονιών στις Σέρρες

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο