«Αρνούνται μετάγγιση αίματος από εμβολισμένους οι ανεμβολίαστοι»: Ξεφεύγει η κατάσταση

by Τόνια Τζαφέρη

Ανεμβολίαστοι: “Πρέπει να παραβαίνει εισαγγελέας”

Ανεμβολίαστοι: Μετά τα πλαστά πιστοποιητικά με εικονικούς εμβολιασμούς που ήρθαν στην επιφάνεια… Έρχεται μια πρωτοφανής αποκάλυψη της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας σοκάρει.

Αρνητές των εμβολίων φτάνουν στο σημείο να αρνούνται να δεχτούν αίμα από εμβολιασμένους σύμφωνα με την Άννα Μαστοράκου που ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα. «Μέχρι τώρα είχαμε την άρνηση διασωλήνωσης, από την οποία πέθαναν και άνθρωποι, τώρα έχουμε ομάδες που αρνούνται μετάγγιση», ανέφερε η κ. Μαστοράκου.

Ανεμβολιαστοι: Δεν δέχονται ούτε αίμα από εμβολιασμένους

Όλο και περισσότερες οι αρνήσεις των ανεμβολίαστων

«Είναι συνταρακτικό το ότι υπάρχουν ομάδες που λειτουργούν οργανωμένα και πανελλαδικά. Αυτό το έχουμε δει και στην άρνηση της διασωλήνωσης, αλλά η τελευταία μόδα είναι ότι αν κάποιος μπει χειρουργείο ή θέλει μετάγγιση και ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες «αντιεμβολιαστών» ζητά να μην γίνει μετάγγιση από εμβολιασμένο. Έχουν δηλαδή συγκεκριμένη απαίτηση.

Αυτό φυσικά δεν έχει καμία επιστημονική βάση. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν καμία επαφή με την επιστήμη και δέχονται ότι διαβάσουν στο διαδίκτυο. Έχω την άποψη πλέον ότι λειτουργούν συντεταγμένα» σημείωσε («Πελοπόννησος») η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα