Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Βρέθηκε ο μικρός Ράινερ στη Νορβηγία υποστηρίζει η δικηγόρος του πατέρα του

6χρονος: Εντοπίστηκε στην Νορβηγία – Η επιστολή από τους δικηγόρους του πατέρα

Σοκ είχε προκαλέσει η άπραγη ενός 6χρονου αγοριού από την Κηφισιά… με την αρπαγή να εξελίσσεται σε υπόθεση “για γερά νεύρα”, αφού όλα αυτά φαίνεται να είναι αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης των δυο γονιών του.

Στη Νορβηγία φέρεται να βρίσκεται ο 6χρονος Ράινερ ο οποίος έπεσε θύμα αρπαγής από άγνωστο άνδρα μέσα από το σπίτι του στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικηγόρος του πατέρα του 6χρονου έλαβε ένα e-mail από τη Νορβηγία στο οποίο αναφερόταν ότι το παιδί είναι στη Νορβηγία.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδού που είχε εκδώσει Amber Alert για τον εντοπισμό του 6χρονου με τον Κώστα Γιαννοπουλο να λέει ότι μας πήραν τηλέφωνο το πρωί και μας είπαν ότι το παιδί είναι ασφαλές στη Νορβηγία.

Ποια είναι τα νεότερα από την κατάσταση του 6χρονου Ράινερ

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο το άτομο που επικοινώνησε μαζί του ζήτησε να κατέβει η ανάρτηση του Amber Alert με τον ίδιο να απαντά ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η πιθανότητα το παιδί να είναι στη Νορβηγία ήταν μια από τις σημαντικότερες εκδοχές που εξέταζαν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση με τον κ. Γιαννόπουλο λίγες ώρες νωρίτερα να δηλώνει ότι το παιδί μπορεί να είναι ήδη στη Νορβηγία.

Όπως είχε περιγράψει ο δικηγόρος της μητέρας του παιδιού όλα συνέβησαν στις 20:40 το βράδυ της Τρίτης όταν «στο σπίτι του παιδιού εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας που φορούσε κουκούλα και το άρπαξε από το σπίτι του». Όπως περιέγραψε ο ίδιος «το παιδί ήταν με τη γιαγιά του, άκουσε θόρυβο στην πόρτα, πήγε να δει ποιος είναι και τότε το άρπαξαν».

Μετά την ενεργοποίηση και του Amber Alert η ΕΛΑΣ έστειλε σήμα με τη φωτογραφία και τα στοιχεία ταυτότητας του 6χρονου Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν σε όλα τα αεροδρόμια, λιμάνια και μεθοριακούς σταθμούς της χώρας, στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας που δυστυχώς δεν κατέστη αποτελεσματική το παιδί να εντοπιστεί μετά την αρπαγή του.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα