Άρτα: «Ξύπνησε» ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε μετά την τραγωδία

by Τόνια Τζαφέρη

Άρτα: Το πρώτο αισιόδοξο νέο μετά την οικογενειακή τραγωδία

Είναι το πρώτο αισιόδοξο νέο που έχουμε από την οικογενειακή τραγωδία στην Άρτα, όπου ένας 16χρονος είχε πάει για κυνήγι και από λάθος σκότωσε τον θείο του και στην συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Την ίδια στιγμή οι γονείς του βρίσκονται επίσης στο νοσοκομείο, ο πατέρας με έμφραγμα και η μητέρα σε κατάσταση σοκ.

Χαμόγελα επιτέλους στην Άρτα καθώς ξύπνησε ο 16χρονος που τραυματίστηκε βαρύτατα όταν αυτοπυροβολήθηκε αφού σκότωσε κατά λάθος τον 33χρονο θείο του στο κυνήγι.

Με μια αισιόδοξη είδηση κύλησαν τα Θεοφάνεια στην Άρτα καθώς όπως έγινε γνωστό ο 16χρονος που τραυματίστηκε βαρύτατα όταν αυτοπυροβολήθηκε αφού σκότωσε κατά λάθος τον 33χρονο θείο του στο κυνήγι ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία της αφύπνισης στο νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται.

Άρτα: «Ξύπνησε» ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε μετά την τραγωδία

Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί για τον 16χρονο στην Άρτα

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η διαδικασία για τον 16χρονο ξεκίνησε χθες, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι και εκτυλίχθηκε καλά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Τη νύχτα η διαδικασία διεκόπη και συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης με τον 16χρονο να ξυπνάει.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 16χρονος αφού ξύπνησε άνοιξε τα μάτια του και έκανε κάποιο νεύμα στους γιατρούς που δηλώνουν αισιόδοξοι ότι η πορεία του θα είναι καλή.

Ο 16χρονος, μάλιστα, όχι μόνο ξύπνησε αλλά και αποσωληνώθηκε και πλέον αναπνέει μόνος του καθώς σύμφωνα με τις εξετάσεις η οξυγόνωση των πνευμόνων του γίνεται με καλούς ρυθμούς.

Αυτό που λένε πάντως οι γιατροί είναι ότι πρέπει να περιμένουμε και τις επόμενες ημέρες για να δούμε την πορεία του 16χρονου καθώς παραμένει στη ΜΕΘ και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια λοίμωξη που να τον πάει πίσω.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν