Αρτέμιδα: Σοκ με κορονοπάρτι 75 ατόμων – Γάλλος και Ιταλός φοιτητές Erasmus οι διοργανωτές

Αρτέμιδα: Το κορονοπάρτι έλαβε χώρα σε βίλα με την παρουσία 75 ατόμων!

Αρτέμιδα: Δεν έχουν τελειωμό τα παράνομα κορονοπάρτι ανά την επικράτεια. Αυτή τη φορά στην περιοχή της Αρτέμιδας, διοργανώθηκε κορονοπάρτι με την παρουσία συνολικά 75 ατόμων σε βίλα. Οι διοργανωτές του πάρτι ήταν δύο φοιτητές Erasmus, ο ένας 28 ετών από την Ιταλία και ο άλλος 20 ετών από τη Γαλλία.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ. Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στη βίλα σε συνεννόηση με την Εισαγγελία. Πέρα από τους δύο διοργανωτές, στο εσωτερικό βρίσκονταν ακόμα 73 άτομα που άκουγαν μουσική στη διαπασών. Και φυσικά δεν τηρούσαν κανένα από τα μέτρα του κορονοϊού. Στους καλεσμένους βεβαιώθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ.

Αρτέμιδα: Σοκ με κορονοπάρτι 75 ατόμων σε βίλα - Τσουχτερά πρόστιμα

Πέρα από την περιοχή της Αρτέμιδας, κορονοπάρτι έλαβε χώρα και στη Θεσσαλονίκη

Κορονοπάρτι διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου μία 24χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη. Η διοργανώτρια νοίκιασε ένα διαμέρισμα Airbnb στην Καλαμαριά και έκανε πάρτι μαζί με άλλα 6 άτομα. Το κορονοπάρτι έγινε αντιληπτό από την αστυνομία που επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στην 24χρονη η οποία συνελήφθη. Στους υπόλοιπους καλεσμένους επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ.

Ωστόσο και στη Μαλεσίνα έγινε ένα απίστευτο γεγονός. Εν μέσω πανδημίας και lockdown, πραγματοποιήθηκε γάμος συνολικά 300 καλεσμένων! Οι 30 από αυτούς μάλιστα βρίσκονταν στο εσωτερικό της εκκλησίας. Από τα γάμο, προέκυψαν δεκάδες θετικά κρούσματα κορονοϊού με τη θετικότητα να αγγίζει το 10,4%. Ως εκ τούτου, σκληρό lockdown μίας εβδομάδας επιβλήθηκε στην περιοχή.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα