Δυστυχώς είναι αλήθεια: Τα άσχημα νέα για τον Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο επιβεβαιώνονται

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Δυστύχως σε άσχημη κατάσταση η υγεία του

Δυστυχώς δεν είναι ευχάριστα τα νέα για τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο. Η υγεία του έχει επιδεινωθεί ενώ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τον τελευταίο χρόνο έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές με διαφορετική αιτία κάθε φορά, ενώ έχει νοσήσει και με κορωνοϊό, γεγονός που δεδομένης της κλονισμένης υγείας του, λειτούργησε πολύ επιβαρυντικά.

Ο τέως Βασιλιάς νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Μεταφέρθηκε εκεί, αφού προηγουμένως είχε νοσηλευτεί με κοροναϊό στο νοσοκομείο Αττικόν.

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η τελευταία εμφάνιση του

Σημειώνεται ότι από κορονοϊό είχε προσβληθεί και τον Ιανουάριο του 2022, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 είχε πάλι εισαχθεί στο νοσοκομείο με πνευμονία. Μάλιστα τότε είχε έρθει εσπευσμένα στην Αθήνα και η αδερφή του βασίλισσα Σοφία, ακριβώς γιατί ανησυχούσε για την υγεία του.

Η εικόνα του μαρτυρά πολλά

Η επιδείνωση της υγείας του ήταν φανερή στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του με πιο πρόσφατη αυτήν τον Οκτώβριο του 2022, οπότε είχε βγει με τις αδερφές του Σοφία και Ειρήνη, και τη σύζυγό του Αννα – Μαρία για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας.

Ο τέως βασιλιάς, στο αναπηρικό καροτσάκι, µε ρινικούς καθετήρες, απαραίτητους για οξυγονοθεραπεία, µιλούσε ήρεµα και σταθερά στους οικείους του. Καταβεβλημένος και με δυσκολία να κινηθεί είχε εμφανιστεί και στο γάμο του μικρότερου γιου του, Φίλιππου.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη