Άσχημα τα νέα για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Στο κρεβάτι ο ηθοποιός – Του έχει χορηγηθεί αντιική αγωγή

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι συμβαίνει με τον ηθοποιό

Ο Πέτρος Φιλιππίδης διαγνώστηκε με κορωνοϊό, ενώ δικάζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, σε μία υπόθεση που είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα ο ηθοποιός νοσεί βαριά. Άλλωστε όπως αποκάλυψε η δικηγόρος του, υπάρχει διαρκής επικοινωνία με τη σύζυγό του ενώ του έχει χορηγηθεί αντιική αγωγή.

«Επικοινωνώντας με την κυρία Πακιρτζίδου μας ενημέρωσε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης νοσεί από κορωνοϊό και μάλιστα το περνάει αρκετά βαριά, αντιμετωπίζοντας ισχυρά αναπνευστικά προβλήματα», ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Υπενθυμίζουμε πως έχει και άλλα υποκείμενα νοσήματα, έχει υποστεί στο παρελθόν ισχαιμικό επεισόδιο κάτι το οποίο έχει επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας του. Μάλιστα έχει εξεταστεί και από γιατρό που έχει χορηγήσει μια ειδική αντιϊκή συνταγή. Μέχρι εδώ μπορούμε να πούμε αλλά πρέπει να μεταφέρουμε ακόμη ότι έχει εκφράσει η ανησυχία για το κατά πόσο θα καταφέρει να γλιτώσει τη διακομιδή του σε κάποιο νοσοκομείο γιατί είναι αρκετά σοβαρά. Η κυρία Πακιρτζίδου εκφράζει έντονη ανησυχία μιλώντας με τη σύζυγό του», μετέφερε ο Θάνος Βάγιος για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πέτρος Φιλιππίδης: Η κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις

Υπενθυμίζεται ότι η δική του Πετρου Φιλιππίδη είναι σε εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό. Τις τελευταίες ημέρες, η κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Υπέρ του ηθοποιού έχουν καταθέσει τουλάχιστον οκτώ συνάδελφοί του. Οι ηθοποιοί έκαναν λόγο για μία καλή συνεργασία που είχαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη