«Άσε με να πάω να ανάψω ένα κερί»: Κατέρρευσε ο παππούς της 29χρονης από τη Βέροια που πέταξε το μωρό της στο ποτάμι

by Εύα Ζαχαριάδη

Βέροια: Ένα ράκος ο παππούς της 29χρονης

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει η υπόθεση με την 29χρονη που φέρεται πως δολοφόνησε το 11 μηνών μωρό της στον ποταμό Αλιάκμονα. Τραγική φιγούρα ο παππούς της 29χρονης φερόμενης ως μητροκτόνου από τη Βέροια, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, που έχει συγκλονιστεί από το συμβάν, δεν άντεξε μιλώντας για την πράξη της εγγονής του και το θάνατο του μωρού στον Αλιάκμονα και ξέσπασε σε κλάματα.
Τόνισε ότι η 29χρονη από τη Βέροια είχε ψυχολογικά προβλήματα, αλλά όταν έπαιρνε την φαρμακευτική αγωγή της, έδειχνε μια χαρά.

«Άσε με να πάω να ανάψω ένα κερί»: Κατέρρευσε ο παππούς της 29χρονης από τη Βέροια που πέταξε το μωρό της στο ποτάμι

Όπως είπε ο παππούς της στον ΑΝΤ1, «έπαιρνε την αγωγή της. Όταν γέννησε, δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Δεν ξαναπήγαμε σε κλινική, δεν πήγαμε πουθενά. Στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί πολλές φορές, σχεδόν 14 χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα. Όταν έπαιρνε την αγωγή ήταν πάρα πολύ καλά. Όταν δεν την έπαιρνε, την έπιανε ξανά, παίρναμε ξανά εισαγγελική εντολή και ξανά μέσα».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «μας είχαν πει οι ειδικοί ότι θα έρχονται κάθε μήνα και εδώ και ούτε καν πάτησαν».

Ο παππούς της 29χρονης ξέσπασε σε κλάματα και είπε στη δημοσιογράφο: «άσε με να πάω να ανάψω το κερί του μωρού… Το κερί».

Βέροια: Τι δήλωσε ο δικηγόρος της 29χρονης

Ο δικηγόρος της, Αντώνης Μπιδέρης μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα” δήλωσε πως “η εντολέας του δεν έχει συνειδητοποιήσει την έκβαση του συμβάντος, διότι πουθενά από τη δικογραφία δεν προκύπτει ομολογία ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και από δόλο”. Διέψευσε ότι μετά την πράξη της πήγε σε ρεβεγιόν, λέγοντας ότι πήγε και απομονώθηκε χωρίς να βλέπει κανέναν.

Παράλληλα σημείωσε πώς “πρέπει να ανοίξει ένα μεγάλο θέμα σχετικά με την κατάσταση του καταλογισμού, με τις ακούσιες νοσηλείες” και συμπλήρωσε πώς “σήμερα είναι που θα βάλουμε βαθιά το χέρι στην δικογραφία και θα ερευνήσουμε το αν αυτή η γυναίκα είχε πάρε – δώσε με ψυχιατρικές κλινικές”.

“Είμαστε συντετριμμένοι. Υπήρχε μία ατμόσφαιρα πολύ ευχάριστη το σπίτι με τον παππού και τη μητέρα της. Είναι αλήθεια πώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα με την ιατρική παρακολούθηση ήταν όλα καλά., Την επισκεπτόνταν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου. Η μητέρα της πήγαινε το μωρό κάθε Κυριακή στην Εκκλησία, το παιδί ήταν σε άριστη κατάσταση. Το παιδί επισκεπτόταν συχνά και ο πατέρας του», ανέφερε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της Κοινότητας Σταυρού Ημαθίας Γιάννης Κεϊσίδης.

«Άσε με να πάω να ανάψω ένα κερί»: Κατέρρευσε ο παππούς της 29χρονης από τη Βέροια που πέταξε το μωρό της στο ποτάμι

Συγγενείς και φίλοι συντετριμμένοι από το έγκλημα

Ένας φίλος του παππού της 29χρονης από τη Βέροια, μίλησε στο GRTimes και ξέσπασε κι αυτός σε κλάματα.

«Ανείπωτη τραγωδία. Τι να πεις τέτοιες ώρες, φυσικά γνωρίζω το κορίτσι μας ενώνουν οικογενειακές σχέσεις ο παππούς της είναι ο καλύτερός μου φίλος, πόσο χαρά θυμάμαι είχε πάρει όταν γεννήθηκε το αγγελούδι αυτό καμάρωνε για το δισέγγονο του. Η κόρη του και η εγγονή του αντιμετώπιζαν κάποια οικονομικά προβλήματα και έτσι έμεναν στο σπίτι του παππού που τους είχε δώσει μια τεράστια αγκαλιά», ανέφερε ο κ. Κλενάνθης.

«Το έβλεπα το κορίτσι. Έβγαινε συχνά εδώ στο πάρκο στην παιδική χαρά με τη μπέμπα, πήγαινα σπίτι τους και δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου ότι συνέβαινε κάτι. Δεν ξέρω τι να πω είναι σοκαριστικό όλο αυτό ειλικρινά», συμπλήρωσε ο φίλος του παππού της μητροκτόνου από τη Βέροια και ξέσπασε κι αυτός σε λυγμούς.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo