Αστεγος 8χρονος ξεκίνησε τη δική του δουλειά και βρήκε σπίτι στη μαμά και την αδερφή του

by Τόνια Τζαφέρη

Άστεγος 8χρονος βρήκε σπίτι στη μαμά του

Άστεγος 8χρονος : Απίστευτη είδηση μας έρχεται από το μακρινό Λος Άντζελες . Και μάλιστα ιδιαίτερα συγκινητική. Αφού ένα παιδί μόλις 8 χρονών, κατάφερε να βρει σπίτι στην άστεγη οικογένεια του.

Ζούσαν άστεγοι στην αμερικανική μεγαλούπολη. Έβγαλε αρκετά χρήματα από την επιχείρηση με φυτά που έστησε με τα τελευταία 12 δολάρια της μάνας του, ώστε όλοι μαζί να μετακομίσουν σε ένα διαμέρισμα.

Ο Άαρον Μορένο πηγαίνει στην 1η δημοτικού, αλλά οι οικονομικές δυσκολίες έβγαλαν αυτόν, την μικρότερη αδερφούλα του και τη μητέρα τους στο δρόμο.

Η 30χρονη μητέρα τους έχασε τη δουλειά της τον Μάρτη από τον κορονοϊό. Οι τρεις τους αναγκάστηκαν να μένουν σε ένα παράπηγμα χωρίς ρεύμα και νερό.

Η επιχείρηση του άστεγου 8χρονου

Κι ενώ τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία του θα ξόδευαν τα λιγοστά χρήματα σε γλυκά, ο 8χρονος αγόρασε 8 μικρά γλαστράκια με κακτάκια, έστησε ένα τραπέζι έξω από το υπόστεγο όπου έμενε με την οικογένειά του και τα πούλησε με κέρδος 4 δολάρια το καθένα.

Άστεγος 8χρονος βρήκε σπίτι στη μαμά του

Έκτοτε, η επιχείρησή του συνέχισε να μεγαλώνει, με τον μικρούλη να πουλάει πια κάθε λογής φυτά.

Οι κάτοικοι της περιοχής σταματούν για να αγοράσουν φυτά από τον «Κήπο του Άαρον». εΕώ πρόσφατα η εταιρεία αθλητικών ειδών Nike δώρισε μικρά παπούτσια στον μικρούλη για να τα κάνει γλάστρες.

Άστεγος 8χρονος βρήκε σπίτι στη μαμά του

Άστεγος 8χρονος βρήκε σπίτι στη μαμά του

«Επιτέλους έχουμε τη δική μας κουζίνα. Ο Άαρον και η αδερφή του έχουν ένα μέρος να κάνουν τα μαθήματά τους» λέει η μητέρα τους.

 «Δεν είναι κάτι μεγάλο, αλλά σε μας μοιάζει τεράστιο» λέει η 30χρονη γυναίκα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα