Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ δώρισαν τηλεόραση σε ηλικιωμένη θύμα κλοπής και μας συγκίνησαν όλους

Αστυνομικοί ομάδας ΔΙΑΣ: Συγκινητική η κίνηση των αστυνομικών για την ηλικιωμένη που έπεσε θύμα κλοπής

Αστυνομικοί ομάδας ΔΙΑΣ: Σε μία άκρως συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς προέβησαν αστυνομικοί στην ομάδας ΔΙΑΣ Βέροιας. Μία ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα κλοπής μέσα στις μέρες του Πάσχα. Από τα πολλά που της απέσπασαν οι κλέφτες ήταν και η τηλεόρασή της, που ήταν η μοναδική παρέα της.

Η τηλεόραση αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας της. Παρακολουθούσε πολλά προγράμματα και περνούσε το χρόνο της ευχάριστα. Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν είχε άλλη συντροφιά πέρα από την τηλεόραση και το γεγονός ότι της την έκλεψαν, την γέμισε με θλίψη.

Έτσι, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να της κάνουν ένα απρόσμενο δώρο, το οποίο της πλημμύρισε με χαρά και ελπίδα.

Το δώρο των αστυνομικών στην ομάδα ΔΙΑΣ γέμισε με χαρά την ηλικιωμένα γυναίκα

Η βαθιά συγκινητική κίνηση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που εδρεύει στην Βέροια να κάνουν δώρο μία τηλεόραση στην ηλικιωμένη γυναίκα, της σκόρπισε συναισθήματα χαράς. Η ομάδα των αστυνομικών έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πόσο στηρίζει τα άτομα τρίτης ηλικίας. Αναμφίβολα, η κίνησή τους ήταν απρόσμενη και η ηλικιωμένη γυναίκα μπορεί να έχει και πάλι τη συντροφιά της για να μην νιώθει μοναξιά.

Καλό θα ήταν όλοι μας να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των αστυνομικών και να συντρέχουμε τους ηλικιωμένους ανθρώπους. Ειδικά στη συγκεκριμένη συγκυρία που η πανδημία του κορονοϊού τους έχει απομονώσει στα σπίτια τους.

Related posts

Έκτακτη Προειδοποίηση για σεισμό – «τέρας» στην Ελλάδα: Δείτε ποια περιοχή κινδυνεύει άμεσα

Αυτοκίνητο: Έρχоνται Σαββατοκύριακα χωρίς ΙΧ

Τον σκóτwσε με τα μωρομάντηλα και τον έβγαζε φώτο: Νεκpός 3χpоνος από τα χέρια της μnτριάς του, σε σоκ οι γоνείς