Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη στον Ασπρόπυργο – Κανείς δεν έχει αναζητήσει το κορίτσι

Ασπρόπυργος: Το τραγικό περιστατικό και η άγνωστη ταυτότητα της 12χρονης

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό για ένα παιδί 12 χρονών να μην το έχει αναζητήσει κανείς… και όχι μόνο να μην το έχει αναζητήσει κανείς αλλά και να χάνει τόσο άδικα της ζωή του όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Ο οδηγός μάλιστα, παράτησε το σώμα της στην άσφαλτο χτυπημένο!

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγικό περιστατικό συνέβη πέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο 15ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, κοντά στα διυλιστήρια Ασπροπύργου, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το κορίτσι, μεταξύ 12 και 15 χρονών αγνώστων λοιπών στοιχείων περπατούσε παραπλεύρως του οδοστρώματος, όταν ο ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη. Διερχόμενα οχήματα είδαν το κορίτσι στο δρόμο και ειδοποίησαν αμέσως το 100.

12χρονη: Η ανήλικη διακομίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Η ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών μεταξύ άλλων αναφέρει πως: «Το παιδί είχε μαύρα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος αθλητικό παντελόνι (φόρμα) χρώματος γκρι σκούρου, αθλητικό φούτερ χρώματος γκρι σκούρου και αθλητικά υποδήματα μάρκας χρώματος ροζ.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων της ανωτέρω παθούσας, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στα τηλέφωνα 210-5565530, 210-5546930 και 210-5565541».

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο