Αθήνα κακοκαιρία: Διανομέας πασχίζει με το μηχανάκι μέσα στα χιόνια για να παραδώσει καφέ

Αθήνα κακοκαιρία: Λίγη ανθρωπιά δεν θα έβλαπτε σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες – Σήμερα δεν είναι μέρα για παραγγελίες

Αθήνα κακοκαιρία: Σοκάρει η φωτογραφία που ανέβασε ένας χρήστης στο Facebook πριν λίγες ώρες. Στην Αθήνα η χιονόπτωση είναι πυκνή από το πρωί, με αποτέλεσμα οι μετακινήσεις να είναι εξαιρετικά δύσκολες, έως και ακατόρθωτες.

Για παράδειγμα μέχρι και οι εμβολιασμοί ανεστάλησαν σήμερα σε Αττική και Εύβοια εξαιτίας της χιονόπτωσης. Ενώ η Πολιτική Προστασία και ο ίδιος ο πρωθυπουργός συστήνουν στους πολίτες να αποφύγουν όλες τις περιττές μετακινήσεις.

Υπό αυτές τις πρωτόγνωρες για την Αττική συνθήκες, είναι τουλάχιστον εγωϊστικό και απάνθρωπο να παραγγέλνει κανείς ντελίβερι.

Όπως θα δεις στο ποστ που ανέβασε ο πολίτης, διακρίνεται να πασχίζει ένας διανομέας στα Εξάρχεια για να παραδώσει… καφέ. Όπως σχολιάζει ο χρήστης «Απίστευτο, αλλά αληθινό. Διανομέας ανεβάζει με τα χέρια το μηχανάκι του στην Μπενάκη στα Εξάρχεια γιατί τον υποχρέωσαν να δουλέψει και σήμερα. Όπως μου είπε, “το πιστεύεις ότι και σήμερα κάποιοι παραγγέλνουν καφέ;».

Αθήνα κακοκαιρία: Διανομέας πασχίζει να παραδώσει παραγγελία

Πέρα από το απαράδεκτο γεγονός με το ντελίβερι εν μέσω κακοκαιρίας στην Αθήνα, δείτε σε ποια περιοχή της χώρας ο υδράργυρος έδειξε -19,4 βαθμούς Κελσίου

Σήμερα Τρίτη 16/2, η χαμηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στη Φλώρινα με -19,4 βαθμούς Κελσίου. Η κακοκαιρία «Μήδεια» έχει δείξει για τα καλά το σκληρό πρόσωπό της. Επίσης και οι άνεμοι ήταν και εξακολουθούν να είναι θυελλώδεις. Μάλιστα στο Αιγαίο εκδηλώνονται τοπικά άνεμοι σε επίπεδο θύελλας έως και 10 μποφόρ! Σήμερα η ισχυρότερη ριπή ανέμου ανήλθε σε 105 χλμ/ώρα στο Πόρτο Τήνου.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα