Αθήνα κορονοπάρτι: Σοκ με κορονοπάρτι 35 ατόμων στην οδό Μητροπόλεως στο κέντρο της Αθήνας

Αθήνα κορονοπάρτι: Επενέβη η αστυνομία αλλά δεν επέβαλε πρόστιμα

Αθήνα κορονοπάρτι: Καταγγελία για κορονοπάρτι με τη συμμετοχή 35 ατόμων δέχτηκε η αστυνομία χθες βράδυ. Επρόκειτο για διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπόλεως.

Μετά την καταγγελία, η αστυνομία έσπευσε στο διαμέρισμα, ωστόσο βρήκε κλειστά φώτα και εντελώς χαμηλωμένη τη μουσική. Οι καλεσμένοι μέσα στον τρόμο τους άρχισαν να κρύβονται στα μπαλκόνια και στις ντουλάπες.

Οι διοργανωτές δικιαολογήθηκαν ότι δεν επρόκειτο για πάρτι, αλλά για μάζωξη λίγων (!) ατόμων που δυνάμωσαν λίγο παραπάνω τη μουσική. Έτσι, δεν επιβλήθηκαν πρόστιμα και οι συμμετέχοντες συνέχισαν τη διασκέδασή τους!

Αθήνα κορονοπάρτι: Σοκ με κορονοπάρτι 35 ατόμων στην Μητροπόλεως

Πέρα από το κορονοπάρτι στο κέντρο της Αθήνας, καταδικάστηκε η 21χρονη Ισπανίδα για το κορονοπάρτι στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη δημοσιότητα πήρε το πάρτι που διοργάνωσε 21χρονη Ισπανίδα φοιτήτρια σε αποθήκη στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Το πάρτι συγκέντρωσε συνολικά 53 άτομα που πάρταραν δίχως αύριο. Συμμετείχαν μόνο φοιτητές από το εξωτερικό, όπως από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Ολλανδία.

Η 21χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ. Μάλιστα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 μηνών και 10 ημερών με αναστολή. Κρίθηκε ένοχη για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων λόγω κορονοϊού και για διατάραξη κοινής ησυχίας. Της αναγνωρίστηκε ωστόσο το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Η ίδια ανέφερε στην απολογία της «Είχα καλέσει 12 άτομα. Δεν γνώριζα όλες τις απαγορεύσεις, ούτε με ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης του χώρου. Στο Αλικάντε απ’ όπου κατάγομαι ισχύουν λιγότερα μέτρα».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo