Αθήνα – Μόσχα: Επανέρχεται η αεροπορική σύνδεση από τις 8 Φεβρουαρίου

Αθήνα – Μόσχα: Επανέρχεται η αεροπορική σύνδεση από τις 8 Φεβρουαρίου

Αθήνα – Μόσχα: Επανέρχεται επίσης και η αεροπορική σύνδεση με Σιγκαπούρη

Αθήνα – Μόσχα: Από τις 8 Φεβρουαρίου επανέρχεται η αεροπορική σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Μόσχας. Το ίδιο θα ισχύσει και με τη Σιγκαπούρη. Καθώς οι μολύνσεις στη Ρωσία έχουν μειωθεί αισθητά, η ρωσική κυβέρνηση αποφάσισε να προβεί στην εκ νέου λειτουργία της αεροπορικής σύνδεσης με τη χώρα μας

Όπως ανακοίνωσε σχετικά «Με βάση τα αποτελέσματα των συζητήσεων και λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική κατάσταση σε μεμονωμένες χώρες. Αποφασίστηκε η επαναφορά σε αμοιβαία βάση διεθνών πτήσεων με την Ελλάδα και την Σιγκαπούρη από τις 8 Φεβρουαρίου 2021».

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται 2 πτήσεις την εβδομάδα από τη Μόσχα προς την Αθήνα. Ενώ 3 φορές την εβδομάδα θα πραγματοποιούνται πτήσεις από τη Μόσχα προς τη Σιγκαπούρη.

Το αεροδρόμιο της Μόσχας δεν είναι το μόνο που θα επαναφέρει διεθνείς πτήσεις. Το ίδιο θα ισχύει και για τα αεροδρόμια Αστραχάν, Γεκατερίνμπουργκ, Ιρκούτσκ και Χαμπάροφσκ.

Αθήνα – Μόσχα: Επανέρχεται η αεροπορική σύνδεση από τις 8 Φεβρουαρίου

Πέρα από την επανέναρξη της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνας – Μόσχας, δείτε τις αεροπορικές οδηγίες που ισχύουν στις πτήσεις εσωτερικού

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την τελευταία notam, ως τη Δευτέρα 1/2 ισχύουν τα εξής για τις πτήσεις εσωτερικού. Μέχρι τη Δευτέρα 1/2 στις 6 το πρωί, επιτρέπονται μόνο οι ουσιώδεις μετακινήσεις εσωτερικού. Δηλαδή αυτές που δικαιολογούν ταξίδι για λόγους υγείας, επαγγελματικούς λόγους, επανένωση οικογενειών και επιστροφή στη μόνιμη κατοικία.

Εξαιρούνται:

  • Πτήσεις υποστήριξης του Ελληνικού Εθνικού Συστήματος Υγείας,
  • Κρατικές πτήσεις,
  • Πτήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος,
  • Πτήσεις ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος.
Προτεινόμενα