«Άτομα σαν εσένα»: Δέχθηκε άσχημο μπούλινγκ ο ΑΜΕΑ Λευτέρης Κοκογιαννάκης αλλά η αδερφή του έδωσε την καλύτερη απάντηση

Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Η καταγγελία για το μπούλινγκ που δέχθηκε ο νεαρός στον χώρο εργασίας του

Θύμα μπούλινγκ έπεσε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης στα Χανιά της Κρήτης, όπου ζει και εργάζεται με την οικογένεια του. Δυστυχώς, το λυπηρό γεγονός γνωστοποίησε η αδέλφη του, μέσα από τα social media.

Ειδικότερα, η Σπυριδούλα Κοκογιαννάκη κατήγγειλε το μπουλινγκ εις βάρος του αδελφού της και ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης το αναδημοσίευσε στον δικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, μια γυναίκα επισκέφθηκε βιβλιοπωλείο της πόλης στο οποίο και εκείνος εργάζεται και άρχισε να ασκεί μπούλινγκ στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη, λέγοντάς του πως δεν θέλει να την εξυπηρετήσει.

«Άτομα σαν εσένα δεν θα έπρεπε να δουλεύουν εδώ» φέρεται να του είπε και ζήτησε επίμονα να δει τον εργοδότη του, ο οποίος τον υπερασπίστηκε και έδιωξε την πελάτισσα από το μαγαζί.

Η ανάρτηση της αδελφής του Λευτέρη Κοκογιαννάκη

«Γράφω αυτό το κείμενο για να το δεις εσύ που φέρθηκες σαν σκουπίδι στον αδελφό μου και επειδή είπες ότι δεν φοβάσαι ακόμα και στο ζάρπα να σε βάλουν γιατί έχεις δίκιο! Αρχικά, να πω ότι ο αδελφός μου είναι ΑΜΕΑ και δουλεύει μέσω ενός προγράμματος του ΟΑΕΔ, μερικές ώρες σε ένα βιβλιοπωλείο. Είναι πολύ έξυπνο και δραστήριο παιδί και οι περισσότεροι ήδη τον γνωρίζετε. Πήγε λοιπόν η εν λόγω κυρία (ο Θεός να την κάνει) και του είπε ότι δεν θέλει να την εξυπηρετήσει και να φωνάξει το αφεντικό του. «Άτομα σαν εσένα λέει δεν θα έπρεπε να δουλεύουν εδώ»! Ο αδελφός μου της εξήγησε ότι μπορεί να την εξυπηρετήσει και εκείνη επέμενε να δει το αφεντικό. Βγήκε ο εργοδότης του έξω και του είπε και εκείνου τα ίδια και μάλιστα είπε γιατί έχει πάρει τον αδελφό μου για δουλειά και άλλα ρατσιστικά που ειλικρινά με στεναχωρούν και μόνο που τα σκέφτομαι! Φυσικά εκείνος τον υπερασπίστηκε και την έδιωξε! Και η κυρία βγήκε και από πάνω και απειλούσε» επεσήμανε η Σπυριδούλα Κοκογιαννάκη για το μπούλινγκ που δέχτηκε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης.

Στο μεταξύ, σε μια από τις συνεντεύξεις του στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης είχε μιλήσει για τον ρόλο του στη σειρά «οι Δράκοι με «βασανίζουν» στη σειρά για να κάνουν τη δουλειά τους, γιατί έχω ένα μοναδικό χάρισμα και με χρειάζονται. Είναι μεγάλη τιμή για μένα αυτό που γίνεται πραγματικά. Μου αρέσει πολύ να γνωρίζω άλλους τόπους, αλλά την Κρήτη δεν την αλλάζω με τίποτα. Η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη και τους ευχαριστώ πραγματικά για την στήριξή τους, θα απαντήσω σε όλους όταν μπορέσω. Το όνειρο μου είναι να έχει υγεία όλος ο κόσμος και μετά όλα τα άλλα γίνονται».

Related posts

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ