Auτn είναι η αιτiα θαvάτou του 21χρονου Γιόχαν – Μόλις μαθεύτηκε

Auτn είναι η αιτiα θαvάτou του 21χρονου Γιόχαν – Μόλις μαθεύτηκε

Χανιά: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου του 21χρονου Γιόχαν

Auτn είναι η αιτiα θαvάτou του 21χρονου Γιόχαν – Μόλις μαθεύτηκε

Σε θάνατο που προκλήθηκε από πιθανή κρυοπληξία, κατέληξε στο πόρισμα της έρευνας που διενήργησε, στον 21χρονο Γερμανό Γιόχαν, ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης.

Σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη, δε βρέθηκε αιμάτωμα, δεν υπήρχε κάταγμα ενώ θεωρείται αδύνατο – καθώς δεν υπήρξαν τέτοια ευρήματα – να πέθανε από αφυδάτωση ή ασιτία.

Το πιο πιθανό ενδεχόμενο, βάσει και της στάσης του σώματός του όταν εντοπίστηκε, είναι ίσως να γλίστρησε ή να ζαλίστηκε, να κατέπεσε και στη συνέχεια να τον έπληξε το κρύο.

Δεν υπήρχε κάποιο κάταγμα ή αιμορραγική διήθηση ή κάποια βλάβη οποιουδήποτε είδους που να έχει οδηγήσει στον θάνατο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των ευρημάτων, επρόκειτο για μια πολύ δύσκολη ιατροδικαστική έρευνα.

Θυμίζουμε ότι ο 21χρονος Γιόχαν βρέθηκε νεκρός στον Γκίγκιλο μετά από περίπου ένα μήνα εξαφάνισής του.

Auτn είναι η αιτiα θαvάτou του 21χρονου Γιόχαν – Μόλις μαθεύτηκε

Νέο εγκληματικό λάθος: Σε νάρκωση με μέθη ήταν ο Μαζωνάκης όταν μπήκε στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης

Ανατριχιαστικό! Κηδεία Μαζωνάκη: To σημάδι από τον ουρανό τη στιγμή της ταφής – «Είναι από τον Θεό…», σπάραζε η Μαρία (Βίντεο-Ντοκουμέντο)

Κηδεία Μαζωνάκη: Ήταν όλοι εκεί εκτός από έναν – Η ηχηρή απουσία από το τελευταίο «αντίο»

ΕΚΤΑΚΤΟ από την κηδεία Μαζωνάκη: Κατέppευσε έξω από την εκκλησία, τον μετέφεραν στα χέρια μέχρι το ασθενοφόρο, σoκ

Ο Γιώργος Λιάγκας λύγισε on Instagram αντί on air: «Έφυγες νωρίς, έφυγες άδικα» γράφει για τον χαμό του Μαζωνάκη

Προτεινόμενα