Avεiπωτη Tραγωδiα για τον Πρόδρομο και τον Μάκη: «Αχώριστοι στη ζωή, αχώριστοι και στον θάνατο»

Τροχαίο δυστύχημα: Θρήνος και θλίψη στην Κύπρο

Tραγική είναι μια ακόμη είδηση με δυο νέους ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους στην άσφαλτο, σκορπίζοντας θλίψη και θρήνο στις οικογένειες τους.

Άλλη μία τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύματα τους «Μάκηδες», δύο νεαρά παιδιά, 24 και 26 χρονών που έχασαν ακαριαία τη ζωή τους.

Αχώριστοι στη ζωή, αχώριστοι και στον θάνατο, οι «Μάκηδες», όπως τους γνώριζαν όλοι, που έσβησαν στην άσφαλτο το βράδυ της Κυριακής. Νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, παρά το Παραμάλι.

Μια ασύλληπτη τραγωδία έμελλε να γραφτεί το βράδυ της Κυριακής στην άσφαλτο, καθώς σε διπλό θανατηφόρο εξελίχθηκε το ατύχημα που σημειώθηκε στο αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, παρά το Παραμάλι.

Νεκροί είναι οι Πρόδρομος (Mάκης) Θεμιστοκλέους και Αβραάμ (Μάκης) Αλεξάνδρου 24 και 26 ετών, που επέβαιναν σε όχημα που οδηγούσε 28χρονη, η οποία επίσης τραυματίστηκε κατά το δυστύχημα.

Τα παιδιά που έχασαν την ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα

Οι δύο νεαροί, Πρόδρομος (Mάκης) Θεμιστοκλέους και Αβραάμ (Μάκης) Αλεξάνδρου 24 και 26 ετών, επέβαιναν στο όχημα της 28χρονης οδηγού, η οποία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της να ανατραπεί και να προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, ενώ στη συνέχεια αναποδογυρίστηκε και ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου. Ακολούθως, οδηγός λεωφορείο, δεν πρόλαβε να φρενάρει, και χτύπησε βίαια στο όχημα της 28χρονης.

Οι τρεις επιβαίνοντες του οχήματος εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους. Έπειτα ασθενοφόρο τους μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Ωστόσο, οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο νεαρών, ενώ η κατάσταση της υγείας της 28χρονης είναι εκτός κινδύνου.

​Οι «Μάκηδες», δύο νέοι γεμάτο όνειρα, ήταν αχώριστοι φίλοι και τους ένωνε η αγάπη τους για την μουσική, όπου τραγουδούσαν και μαζί. Το βράδυ της Κυριακής μετέβαιναν μαζί με την 28χρονη, επίσης μουσικό, σευποστατικό στην Πάφο για να τραγουδήσουν.

Οι Βρετανικές Βάσεις συνεχίζουν τις έρευνες ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου των δύο νεαρών θα εξακριβωθούν με την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού τους. Και στους δύο οδηγούς έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Από το τροχαίο δεν τραυματίστηκε κανένας επιβάτης από το λεωφορείο, ενώ λίγο μετά τις 11:00 δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου, με κατεύθυνση την Πάφο, παρά την έξοδο Παραμαλίου, η οποία ήταν κλειστή λόγω του διπλού θανατηφόρου τροχαίου.

Σύμφωνα με τις Βρετανικές Βάσεις, η λωρίδα κυκλοφορίας άνοιξε λίγο μετά τις 11 το πρωί, αφού ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για το τροχαίο.

Εικόνα από το τροχαίο δυστύχημα στην Κύπρο

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη