Αύριο κηδεύεται στα Τρίκαλα ο 12χρονος Γιώργος που έφυγε από την ζωή μετά από ατύχημα σε κυνήγι

by Τόνια Τζαφέρη

12χρονος Γιώργος: Υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του

Δυστυχώς κάποιοι εξακολουθούν να παίρνουν όπλα και να πηγαίνουν για κυνήγι και εκεί είναι που τα μοιραία συμβαίνουν και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά. Τραγική είναι η είδηση για τον μικρό Γιώργο, μόλις 12 ετών ο οποίος έχασε την ζωή του όταν πυροβολήθηκε καταλάθος όντας για κυνήγι.

Αύριο κηδεύεται ο 12χρονος Γιώργος Ντρουμάκας, στο Ελάφι Καλαμπάκας

Αύριο κηδεύεται στα Τρίκαλα ο 12χρονος Γιώργος που έφυγε από την ζωή μετά από ατύχημα σε κυνήγι

Με βουβό πόνο και ένα τεράστιο “γιατί” γονείς, αδέρφια και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο αύριο το πρωί στον 12χρονο Γιώργο Ντρουμάκα που “‘εφυγε” από τη ζωή, δίνοντας άνιση μάχη στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου έχοντας δεχθεί πυροβολισμό στο κεφάλι, όταν μαζί με τον μπαμπά του βρίσκονταν σε κυνήγι αγριογούρουνου στην Καλαμπάκα.

Ο 12χρονος είχε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι και σκάγια που είχαν προκαλέσει σοβαρά τραύματα.

Ο τραυματισμός του παιδιού ήταν βαρύτατος και οι ελπίδες να διαφύγει τον κίνδυνο ήταν ελάχιστες λόγω του μεγάλου τραύματος που είχε προκληθεί στον εγκέφαλο.

Δυστυχώς, ο 12χρονος “έσβησε” το πρωί της Παρασκευής, βυθίζοντας στο πένθος όσους τον ήξεραν.

Tο συμβάν διαδραματίστηκε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου όταν  ο 12χρονος πυροβολήθηκε κατά λάθος στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο στο χωριό Καστανιά Καλαμπάκας.

Αύριο κηδεύεται στα Τρίκαλα ο 12χρονος Γιώργος που έφυγε από την ζωή μετά από ατύχημα σε κυνήγι

Το ατύχημα έγινε όταν ο μικρός με παρέα κυνηγών -για κυνήγι αγριογούρουνου – βρέθηκε έξω από το χωριό Καστανιά Καλαμπάκας και κατά λάθος δέχτηκε πυροβολισμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Περισσότερες πληροφορίες για τον θάνατο του 12χρονου Γιώργου

Οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι για τις ακριβείς συνθήκες που είχαν ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό αρχικά και το θάνατο τελικά του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr παίρνουν καταθέσεις από τους συμμετέχοντες στο κυνήγι, εκείνη την ημέρα, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν η ιατροδικαστική και κυρίως η βαλλιστική εξέταση, προκειμένου να φανεί από ποιο όπλο προήλθε η σφαίρα που σκότωσε τελικά το παιδί.

H κηδεία του 12χρονου Γιώργου που η απώλειά του έχει συγκλονίσει τα Τρίκαλα, θα τελεστεί αύριο στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στο Ελάφι Καλαμπάκας.

Πηγή: trikalavoice.gr

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo