«Μπαίνανε μέσα και τα σαρώνανε όλα!»: Οι τρομεροί Σλοβάκοι πυροσβέστες στις πυρκαγιές της Εύβοιας

Σλοβάκοι πυροσβέστες: Πρόσφεραν τρομερή βοήθεια στην Εύβοια

Σλοβάκοι πυροσβέστες: Τεράστια ήταν η βοήθεια των γειτονικών χωρών που κατέφθασαν προκειμένου να επιχειρήσουν στα πύρινα μέτωπα και να βοηθήσουν τους Έλληνες πυροσβέστες στην κατάσβεση των πύρινων μετώπων.

Ερχόμενοι από την Σλοβακία και την Ρουμανία, αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση και πραγματικά εξέπληξαν με τον επαγγελματισμό, την οργάνωση αλλά και την γνώση τους. Εχθές ενημερωθήκαμε αναλυτικά για τους τρόπους που οι Ρουμάνοι αντιμετωπίζουν τις φωτιές και πραγματικά εξεπλάγην. Ήξεραν να χαρτογραφήσουν τους δρόμους της περιοχής με drowns. Προκειμένου να γνωρίσουν ακριβώς τις εστίες, αλλά και ‘’ανοιχτούς δρόμους’’  σε περίπτωση εγκλωβισμού.

Αλλά και γενικότερα ο εξοπλισμός και η γνώση τους, ήταν καθοριστικές στην κατάσβεση των πυρκαγιών της Εύβοιας.

Τώρα έρχονται να μας εντυπωσιάσουν, οι Σλοβάκοι, υπενθυμίζοντας τις τεράστιες αδυναμίες σε εξοπλισμό και γνώση. Τα πυροσβεστικά τους οχήματα, με τα οποία κατέφθασαν μεταφέρουν 20-25 τόνους νερού!»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την τρομερή σλοβάκικη πυροσβεστική δύναμη. Η οποία κατάφερε να αναχαιτίσει τη μεγάλη αναζωπύρωση στην Αβγαριά Ευβοίας. Από το έκτακτο πρόγραμμα του MEGA, με τη Βελίκα Καραβάλτσιου και τον Γιάννη Χρηστάκο – ρεπορτάζ: Λεωνίδας Καπερναράκος (10/8/2021)

Το βίντεο με τους Σλοβάκους πυροσβέστες

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο