Μπαλάσκας για Γλυκά Νερά: «Βλάκας ο πιλότος, θα έτρωγε λιγότερα»

Μπαλάσκας για Γλυκά Νερά: «Βλάκας ο πιλότος, θα έτρωγε λιγότερα»

Μπαλάσκας για Γλυκά Νερά: Θα έτρωγε λιγότερα ο πιλότος.

Μπαλάσκας για Γλυκά Νερά: Χαρακτήρισε «βλάκα» τον πιλότο, ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ. Τόνισε ότι αν είχε πάρει τηλέφωνο την ΕΛΑΣ μετά τη δολοφονία θα έτρωγε λιγότερα.  

Σήμερα, ο Σταύρος Μπαλάσκας θέλησε να εξηγήσει το νομικό πλαίσιο για την ενδοοικογενειακή βία. Είπε ότι αν μετά τη γυναικοκτονία κάποιος φερθεί ψύχραιμα, με 5-6 χρονάκια το πολύ στη φυλακή, θα έχει ξεμπερδέψει!

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από τη σειρά γιατί και στο στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά που αποδείχθηκε πως τελικά ήταν γυναικοκτονία, ο έκπτωτος συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας απέδειξε, ότι η αγάπη του για προβολή, δεν θα έπρεπε να υπερτερεί της νηφαλιότητας που οφείλουν να έχουν άνθρωποι που ερευνούν σοβαρές υποθέσεις και εγκλήματα.

Το είχε αποδείξει ξανά και στο παρελθόν, όταν κάγχαζε στο ενδεχόμενο να διαφύγουν της ΕΛΑΣ, οι καταδικασμένοι χρυσαυγίτες και τελικά οκτώ μήνες μετά, παραμένει άφαντος ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, Χρήσος Παππάς.

Μπαλάσκας για Γλυκά Νερά: «Βλάκας ο πιλότος, θα έτρωγε λιγότερα»

Οι δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα για το έγκλημα

Στην υπόθεση γυναικοκτονίας των Γλυκών Νερών όμως, δεν έπεσε απλώς έξω λόγω λανθασμένων εκτιμήσεων. Ο ίδιος ξεχνώντας την ιδιότητά του, επέλεγε να βγαίνει στα κανάλια. Ξέπλενε τον γυναικοκτόνο, χαρακτηρίζοντάς τον «άτυχο». Όπως έχει δείξει με την πορεία του ότι τρέφει μεγάλη εκτίμηση για την τηλεόραση. Μάλιστα, είχε επιτεθεί στους χρήστες των social media που εξέφραζαν καχυποψίες απέναντι για τον 33χρονο πιλότο.

«Έχει γίνει ένα ωραίο θεατράκι στο Ίντερνετ για να χτυπάνε τον άτυχο πιλότο, για να πουλάνε και να λένε ανοησίες μεταξύ τους».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα για την υπόθεση των Γλυκών Νερών

Προτεινόμενα