«Μπαμπά, θα βάλω μαγιό και δε θα με κοιτούν» – Η 14χρονη και ο θάνατος μετά το χειρουργείο για να αδυνατίσει

by Τόνια Τζαφέρη

14χρονη: Συγκλονίζει ο μπαμπάς της 14χρονης μαθήτριας

14χρονη: Μια πραγματικά στενάχωρη ιστορία μας έρχεται από την Θεσσαλονίκη. Όταν μια 14χρονη μαθήτρια, προκειμένου να αντιμετωπίσει την παχυσαρκία, πήρε την απόφαση να χειρουργηθεί. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά.

Ο πατέρας της συγκλονίζει. Η μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη προσπάθησε να απαλλαγεί από την παχυσαρκία και πήρε την απόφαση με τους γονείς της, να κάνει χειρουργική επέμβαση. Λίγες μέρες μετά η άτυχη μαθήτρια έχασε τη ζωή της, με τον πατέρα της, μέσα στον αβάσταχτο πόνο του. Να ζητάει την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται.

14χρονη: Συγκλονίζει ο μπαμπάς της 14χρονης μαθήτριας

«Η Γωγούλα μου ανυπομονούσε να κάνει το χειρουργείο ώστε να αδυνατίσει, και να σταματήσουν να την κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, να σταματήσει η καθημερινότητα του bullying» αναφέρει με τρεμάμενη φωνή, στο ThessToday.gr, ο πάτερ Βησσαρίων Καντούνης. Για τον άδικο χαμό της 14χρονης κόρης του, που σύμφωνα με την καταγγελία, έχασε την ζωή της από ιατρικό λάθος.

«Μπαμπά μου θα πάρω μαγιό και θα πάω επιτέλους στην θάλασσα για μπάνιο χωρίς να γίνομαι στόχος για τους γύρω μου» ήταν τα λόγια της Γωγούς στον πατέρα της. Λίγες ημέρες πριν υποβληθεί στη μοιραία χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ιερέα, ο γιατρός τοποθέτησε λάθος τον δακτύλιο. Με αποτέλεσμα το 14χρονο κοριτσάκι να περάσει δύο ημέρες με σπαρακτικούς πόνους, χωρίς να λαμβάνει καμία φαρμακευτική αγωγή.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα