Αποκάλυψη σεισμός για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Το συνέχισε και μετά το γάμο με την Κάρολαιν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αποκάλυψη σεισμός – Το συνέχισε και μετά το γάμο

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν οι πληροφορίες που θέλουν τον 32χρονο δολοφόνο να διατηρούσε εκρηκτική σχέση με την τρανσέξουαλ Εμμανουέλα. Στην οποία μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ξεσπούσε όλα τα βίαια ένστικτά του.

Μάλιστα, η σχέση αυτή υπήρχε και όσο ήταν παντρεμένος με την άτυχη Καρολάιν.

Μια ακόμη μεγάλη αποκάλυψη είναι και το γεγονός πως οι ερευνητές της Αστυνομίας, είναι πλέον βέβαιοι ότιο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δεν έδρασε μόνος του. Σε ό,τι αφορά στο σχέδιο δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν Κράουτς.

Πολλά είχαν ακουστεί περί τρίτου προσώπου στο έγκλημα των Γλυκών Νερών αμέσως μετά τη σύλληψη του 33χρονου πιλότου. Τα στοιχεία όμως δεν ήταν αρκετά να «λύσουν» τα χέρια των Αρχών.

Ωστόσο, η μαρτυρία της συμβούλου ψυχικής υγείας Ελένης Μυλωνοπούλου. Η οποία έκανε συνεδρίες με το θύμα του Αναγνωστόπουλου. Φέρεται σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου για τη «Real News» να έχει δώσει ένα σημαντικότατο στοιχείο στις Αρχές. Το οποίο οδήγησε στο συμπέρασμα πως ο πιλότος δεν έδρασε μόνος.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει σοβαρές ενδείξεις πως ο άνθρωπος που έκανε τα τρία στο σύνολο απειλητικά τηλεφωνήματα στην κ. Μυλωνοπούλου από άγνωστο αριθμό δεν είναι παρά ο συνεργός του Αναγνωστόπουλου ο οποίος θέλησε να την εμποδίσει να δώσει περισσότερα στοιχεία στις Αρχές. Για όσα της είχε αποκαλύψει η άτυχη Κάρολαϊν για όσα ζούσε στο πλευρό του άνδρα που έμελλε να γίνει ο δολοφόνος της.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συνέχισε και μετά το γάμο τις επαφές που είχε

«Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει», άκουγε η κ. Μυλωνοπούλου από την άλλη γραμμή, με την ίδια να υποστηρίζει πως η φωνή που την απειλούσε ήταν αντρική. Και ο άνθρωπος που της μιλούσε ήταν εξαιρετικά αγριεμένος.

Οι εν λόγω κλήσεις δε, έλαβαν χώρα μόλις έγινε γνωστό πως η ίδια είχε δώσει πλήρη κατάθεση σχετικά με τις συνεδρίες που έκανε με την Κάρολϊν. Για την οποία είπε πως δεν έκανε βήμα χωρίς τον Αναγνωστόπουλο. Καθώς «βρισκόταν υπό τον πλήρη έλεγχό του».

Ενώ, μια τρομερή βόμβα μεγατόνων ρίχνει ο Στέφανος Χίος με ηχητικά ντοκουμέντα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Ακόμη και έναν 48χρονο άνδρα, ο οποίος πριν από 25 ολόκληρα χρόνια είχε διαπράξει ληστεία. Κατάφερε να ξεγελάσει με το «θεατρικό» του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Περισσότερο και από την ίδια την ομολογία της ληστείας, που άργησε 25 ολόκληρα χρόνια, προκαλεί έκπληξη ο ισχυρισμός του 48χρονου. Ο οποίος εισέβαλε σε τραπεζικό κατάστημα της Αλικαρνασσού το 1995, ότι αποφάσισε να επιστρέψει εσχάτως τα χρήματα που απέσπασε. Με αφορμή την… άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Η«Espresso» φέρνει στο φως της δημοσιότητας ολόκληρη την κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία ο μετανοημένος άνδρας. Ο οποίος άφησε άναυδη την κοινή γνώμη, όταν αποκαλύφθηκε ότι παρέδωσε στην τράπεζα το ποσό των 1.330 ευρώ-450.000 δραχμές τότε. Που είχε αφαιρέσει από την έντρομη ταμία με τη χρήση ενός όπλου ρήψης φωτοβολίδων.

Όπως αφήνει να εννοηθεί σε αυτήν, αποφάσισε να αποκαλύψει την πράξη του τόσο καιρό μετά, επηρεασμένος από την ασύλληπτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στα Γλυκά Νερά. Με θύμα τη νεαρή μητέρα ενός βρέφους 11 μηνών!

Αποκάλυψη σεισμός για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Ο 48χρονος αναμένεται να διαβιβαστεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή

Οπως τονίζει αμέσως μετά, αφού συνέχισε να τρέχει για 10 με 15 λεπτά, επιβιβάστηκε σε ένα διερχόμενο ταξί, που τον άφησε σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου:

«Δεν θυμάμαι πού και, μάλιστα, κατά την αποβίβαση από το ταξί μού έπεσαν μερικά χρήματα και μου φώναξε ο ταξιτζής να τα μαζέψω» προσθέτει. Εξηγώντας ότι ξόδεψε τις 450.000 δραχμές που έκλεψε σε τυχερά παιχνίδια. Ενώ με όσα περίσσεψαν πλήρωσε το ενοίκιο του φοιτητικού διαμερίσματός του και τα κοινόχρηστα.

Πλέον η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Αφού η κατάθεση με όσα ομολογεί ο 48χρονος αναμένεται να διαβιβαστεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή. Οσον αφορά τα χρήματα της ληστείας, που παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα, θα κατατεθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και, εν συνεχεία, θα αποδοθούν στην τράπεζα.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα