Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «H Καρολάιν ήταν η γυναίκα της ζωής μου»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «H Καρολάιν ήταν η γυναίκα της ζωής μου»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το μήνυμά του για την Καρολάιν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Νέο μήνυμα του συζυγοκτόνου μέσα από τις φυλακές. Ο δολοφόνος της Καρολάιν τονίζει πως αγαπούσε πολύ τη γυναίκα του και πως δεν υπήρχαν οικονομικές προστριβές. Τι δηλώνει μέσα από τη φυλακή ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συναισθηματική του κατάσταση μετά τη δολοφονία της γυναίκας του, τις φήμες για εμπλοκή τρίτου προσώπου στη σχέση τους και στο μέλλον της κόρης του, που ο ίδιος άφησε ορφανή από μητέρα.

Με μήνυμά του στην εκπομπή “Live News” του Mega, o 33χρονος προσπαθεί για ακόμα μία φορά να πείσει πως το έγκλημα που ομολόγησε δεν ήταν προσχεδιασμένο. Σε αυτό το πλαίσιο υπογραμμίζει ότι αγαπούσε την Καρολάιν και πως αν γύριζε το χρόνο πίσω, δεν θα της στερούσε τη ζωή.

«Μετανιώνω κάθε λεπτό για αυτό που έχω κάνει. Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου. Η σχέση μας, πέρα από κάποιες εντάσεις, ήταν μια απολύτως φυσιολογική σχέση»

Eπιμένει πως η Καρολάιν ήταν η γυναίκα της ζωής του. Υποστηρίζει και σε συζητήσεις μέσα στη φυλακή, ότι έκανε τα πάντα για να σώσει τον γάμο του και ότι μετά το έγκλημα θόλωσε και έκανε μια σειρά από κινήσεις που δεν οδηγούσαν πουθενά.

Οι δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας

Στο νέο του μήνυμα στο Mega, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να βάλει τέλος στη φημολογία για εμπλοκή τρίτου προσώπου στη σχέση του με την Καρολάιν. Όπως λέει είναι αναγκασμένος να κοιτάξει μπροστά, με την κόρη του, να είναι όπως τονίζει η απόλυτη προτεραιότητα της ζωής του.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τα σενάρια που ακούγονται ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας με τη γυναίκα μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι το καλό του παιδιού μου. Αγαπάω τη Λυδία μου και θα είμαι για πάντα κοντά της, σε ό,τι με χρειαστεί. Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού μου και θα συνεργαστώ απόλυτα προς αυτή την κατεύθυνση στον ανακριτή. Θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας»

Μεταξύ άλλων, επιμένει πως πλήρωσε εκείνος τα έξοδα για την κηδεία της γυναίκας του. Τονίζει πως τόσο οι δικοί του γονείς, όσοι και οι γονείς της Καρολάιν, τους βοηθούσαν από την πρώτη μέρα που παντρεύτηκαν.

«Δεν υπήρχε ποτέ κάποια οικονομική προστριβή που να αφορούσε τις οικογένειές μας. Από κοινού και οι γονείς της γυναίκας μου αλλά και οι δικοί μου συνεισέφεραν όπως μπορούσαν. Έτσι κάνουν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους, στο ξεκίνημα της οικογένειας» προσθέτει ο συζυγοκτόνος.

Μέσα στη φυλακή, ο 33χρονος συνεχίζει να περνάει τον περισσότερο χρόνο με τον πρώην σωφρονιστικό που όπως φαίνεται κέρδισε από την πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη του. Ήταν εκείνος που του έδωσε τις πρώτες συμβουλές για τη ζωή στον Κορυδαλλό και τους κινδύνους που πρέπει να προσέχει.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Ανακουφισμένος για το μέλλον της κόρης του»

Την εκτίμηση ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα κάνει ό,τι μπορεί για να εξασφαλίσει το παιδί του, εξέφρασε ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στο “Live News”.

«Δεν το γνωρίζω αν επιχείρησε να μιλήσει με το παιδί του. Ξέρω ότι κάνει τα αδύνατα δυνατά για την εξασφάλιση του παιδιού του και το μέλλον του»

«Δεδομένη η αγάπη για το παιδί του. Ανακουφισμένος για την ομαλή μετάβαση της κόρης του στην οικογένεια της Καρολάιν» πρόσθεσε ο δικηγόρος. Τέλος, τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί ζήτημα της αναπαράστασης του εγκλήματος.

Στο LIVE NEWS ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μετανοιωμένος ο συζυγοκτόνος

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα