Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Παραδέχτηκε από τη φυλακή πως είναι μπλεγμένος σ’ αυτό που γνωρίζουν όλοι

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Παραδέχτηκε από τη φυλακή πως είναι μπλεγμένος σ' αυτό που γνωρίζουν όλοι

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μπλεξίματα για τον δολοφόνο! Τι παραδέχτηκε μέσα από τη φυλακή;

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πλάθει εκ νέου σενάρια για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μέσα από τις φυλακές! Αλλάζει για ακόμα μία φορά τα δεδομένα ο αδίστακτος και αμετανόητος δολοφόνος. Στο νέο του σενάριο παραδέχεται ωστόσο, την εμπλοκή του με τη διακίνηση ναρκωτικών. Το γεγονός είχε άλλωστε αποκαλυφθεί από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην πρωινή εκπομπή του Mega, o πιλότος συνεχίζει να διαρρέει μέσα στη φυλακή πως άγνωστοι μπήκαν μέσα στο σπίτι τους. Σκότωσαν την Καρολάιν λόγω οικονομικών διαφορών που είχαν μαζί του από κάποια παράνομη δραστηριότητα.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Παραδέχτηκε από τη φυλακή πως είναι μπλεγμένος σ' αυτό που γνωρίζουν όλοι

Τα νέα σενάρια του δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να πετάξει την ευθύνη από πάνω του. Αφενός επειδή φοβάται για τη ζωή του στις φυλακές, αφετέρου για να φτιάξει ένα νέο σενάριο ενόψει της δίκης.

Ωστόσο, από την οικογένεια της 20χρονης ξεκαθαρίζουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν αποκαλύψεις όσον αφορά στο πραγματικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία του παιδιού τους και φυσικά τόσο οι ίδιοι όσο και οι αρχές δεν δίνουν την παραμικρή βάση στους ισχυρισμούς του Αναγνωστόπουλου.

Τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι αρχές είναι τόσο δεμένα που δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία για το πρόσωπο που δολοφόνησε την Καρολάιν το μοιραίο βράδυ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα