Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Ρίχνει» το φταίξιμο στην Κάρολαϊν – «Η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή»

by Newsroom i-diakopes.gr
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Ρίχνει» το φταίξιμο στην Κάρολαϊν – «Η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η απολογία του

Η εκπομπή «Super Kατερίνα» παρουσίασε μέρος της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος ο οποίος σκότωσε τη γυναίκα του, τον περασμένο Μάιο στα Γλυκά Νερά, είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Θα υποστηρίξει ότι η νεαρή μητέρα, έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή και ότι το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο αλλά έγινε εν βρασμώ.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Ρίχνει» το φταίξιμο στην Κάρολαϊν – «Η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή»

Απόσπασμα από την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Το χρονικό διάστημα μετά την αποβολή και μέχρι να γεννηθεί το παιδί μας και να εξασφαλιστεί η υγεία του, ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς. Ήξερα από τον πρώτο καιρό που είχα γνωρίσει τη σύζυγό μου ότι είχε ένα στοιχείο στη συμπεριφορά της, στο οποίο καταφέραμε να δώσουμε όνομα αργότερα. Την ονομασία αυτή μας την έδωσε η ψυχολόγος που επισκεπτόμασταν με τη σύζυγό μου και η οποία είχε χαρακτηρίσει αυτό το στοιχείο της συμπεριφοράς της συζύγου μου ως μεταιχμιακή ή οριακή διαταραχή.

Επίσης, η ψυχολόγος είχε πει ότι η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή με κάποια στοιχεία κατάθλιψης. Το χαρακτηριστικό αυτό της συζύγου μου είχε ως αποτέλεσμα σε ήρεμες και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μας, να έχει απότομα ξεσπάσματα οργής και θυμού για επουσιώδη ζητήματα ενώ τα ξεσπάσματα αυτά διαρκούσαν δύο με τρεις ώρες και έφευγαν έτσι γρήγορα, όπως εμφανίζονταν.

Επειδή ήξερα αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα της και γνώριζα πως εκείνες τις στιγμές των ξεσπασμάτων δεν ήταν ο πραγματικός της εαυτός, φρόντιζα η στάση μου να είναι παθητική και περίμενα να περάσουν τα ξεσπάσματα. Μπορεί να ξεσπούσα κάποιες φορές σε κάποια αντικείμενα, αλλά δεν ερχόμουν ποτέ σε αντιπαράθεση με τη σύζυγό μου, ούτε σε λεκτικό ούτε σε σωματικό επίπεδο.

Δεν εκδήλωσα ποτέ οποιαδήποτε μορφή βίας απέναντι στη σύζυγό μου. Αντιθέτως όταν η σύζυγός μου είχε ξεσπάσματα οργής και θυμού, εκδήλωνε πάντα λεκτική βία και αρκετά συχνά σωματική προς εμένα», πρόκειται να υποστηρίξει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Προτεινόμενα