Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Στο στόχαστρο ο συγγενής του – Τρέμει ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών

Γλυκά Νερά: Οι έρευνες έχουν στραφεί στην πιθανή ύπαρξη συνεργού

Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο των αρχών, έχει μπει ένα συγγενικό πρόσωπο του στυγερού δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Το συγγενικό πρόσωπο μάλιστα εκλήθη 3 φορές να καταθέσει. Οι έρευνες έχουν στραφεί στην πιθανή ύπαρξη συνεργού. Από την πρώτη στιγμή της ομολογίας του συζυγοκτόνου, οι έρευνες των αστυνομικών στράφηκαν στο «τρίτο πρόσωπο». Μάλιστα, πιθανολογείται ότι το πρόσωπο αυτό πρέπει να κατέστρωσε, να εκτέλεσε και στη συνέχεια να βοήθησε στη συγκάλυψη της δολοφονίας της 20χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, οι έμπειροι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν σχεδόν δεδομένο ότι ο 33χρονος πιλότος είχε συνεργό. Όπως τονίζουν, το τρίτο πρόσωπο δεν εμφανίστηκε κατά την τέλεση του φρικτού εγκλήματος, αλλά μετά. Σκοπός του ήταν, να «σβήσει» τα ίχνη που θα πρόδιδαν την φρικαλέα πράξη του. Ενώ, ένα «μυστικό» τηλεφώνημα είναι αυτό που φέρνει την ανατροπή στο έγκλημα των Γλυκών Νερών.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της μητέρας του παιδιού του, φέρεται να τηλεφώνησε σε οικείο του πρόσωπο. Σκοπός του τηλεφωνήματος, ήταν το άτομο αυτό να τον βοηθήσει να σκηνοθετήσει τον τόπο του εγκλήματος, αποπροσανατολίζοντας την αστυνομία.

Συγγενής του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών κατέθεσε τρεις φορές

Στο πλαίσιο των ερευνών προκειμένου να πέσει φως στη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, έχουν κληθεί στη ΓΑΔΑ για νέες καταθέσεις, άτομα από το στενό οικογενειακό κύκλο του 33χρονου πιλότου.

Μάλιστα, ένα από αυτά κατέθεσε τρεις φορές, δίνοντας διευκρινίσεις για τα αναπάντητα ερωτήματα.

Ο 33χρονος πιλότος, έπειτα από τριάντα επτά ημέρες, βρίσκεται στην φυλακή. Οι αρχές όμως, είναι αποφασισμένες να αποκαλύψουν όλες τις σκοτεινές πτυχές του στυγερού εγκλήματος.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, οι τελευταίες εξελίξεις δεν αφήνουν αδιάφορο τον πιλότο. Να τονιστεί, ότι μέχρι και πριν από ένα μήνα έμοιαζε να κινείται με «άνεση» μέσα στις φυλακές.

Related posts

Θαυμάστριες στέλνουν γράμματα στη φυλακή στο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Θα είναι έξω πριν καν τα 55: Τόσα χρόνια θα μείνει πραγματικά στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Δεν θα δει ποτέ τη Λυδία ο δολοφόνος – Αλλαγή στο επίθετο της για να μη συνδεθεί μαζί του», δηλώνει ο πατέρας της Καρολάιν

“Η φυλακή θα λυγίσει αυτό το απεχθές πλάσμα”: Ο πατέρα της Καρολάιν εναντίον του Αναγνωστόπουλου

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αυτή είναι η γυναίκα που δηλώνει δημόσια ότι αισθάνεται έλξη για τον δολοφόνο

Απολογία Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «100 φορές την Κάρολαιν θα διάλεγα»

Η ανάρτηση του συζυγοκτόνου της Καβάλας μέσα από το νοσοκομείο ανήμερα της κηδείας που εξόργισε την οικογένεια

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία από την στυγερή δολοφονία της Καρολάιν – Πως άφησε το σπίτι ο Αναγνωστόπουλος

«Φταίει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος»: Ξέσπασε ο Πέτρος Φιλιππίδης εξαιτίας του 33χρονου Πιλότου