Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Στο στόχαστρο ο συγγενής του – Τρέμει ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών

Γλυκά Νερά: Οι έρευνες έχουν στραφεί στην πιθανή ύπαρξη συνεργού

Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο των αρχών, έχει μπει ένα συγγενικό πρόσωπο του στυγερού δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Το συγγενικό πρόσωπο μάλιστα εκλήθη 3 φορές να καταθέσει. Οι έρευνες έχουν στραφεί στην πιθανή ύπαρξη συνεργού. Από την πρώτη στιγμή της ομολογίας του συζυγοκτόνου, οι έρευνες των αστυνομικών στράφηκαν στο «τρίτο πρόσωπο». Μάλιστα, πιθανολογείται ότι το πρόσωπο αυτό πρέπει να κατέστρωσε, να εκτέλεσε και στη συνέχεια να βοήθησε στη συγκάλυψη της δολοφονίας της 20χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, οι έμπειροι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν σχεδόν δεδομένο ότι ο 33χρονος πιλότος είχε συνεργό. Όπως τονίζουν, το τρίτο πρόσωπο δεν εμφανίστηκε κατά την τέλεση του φρικτού εγκλήματος, αλλά μετά. Σκοπός του ήταν, να «σβήσει» τα ίχνη που θα πρόδιδαν την φρικαλέα πράξη του. Ενώ, ένα «μυστικό» τηλεφώνημα είναι αυτό που φέρνει την ανατροπή στο έγκλημα των Γλυκών Νερών.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της μητέρας του παιδιού του, φέρεται να τηλεφώνησε σε οικείο του πρόσωπο. Σκοπός του τηλεφωνήματος, ήταν το άτομο αυτό να τον βοηθήσει να σκηνοθετήσει τον τόπο του εγκλήματος, αποπροσανατολίζοντας την αστυνομία.

Συγγενής του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών κατέθεσε τρεις φορές

Στο πλαίσιο των ερευνών προκειμένου να πέσει φως στη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, έχουν κληθεί στη ΓΑΔΑ για νέες καταθέσεις, άτομα από το στενό οικογενειακό κύκλο του 33χρονου πιλότου.

Μάλιστα, ένα από αυτά κατέθεσε τρεις φορές, δίνοντας διευκρινίσεις για τα αναπάντητα ερωτήματα.

Ο 33χρονος πιλότος, έπειτα από τριάντα επτά ημέρες, βρίσκεται στην φυλακή. Οι αρχές όμως, είναι αποφασισμένες να αποκαλύψουν όλες τις σκοτεινές πτυχές του στυγερού εγκλήματος.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, οι τελευταίες εξελίξεις δεν αφήνουν αδιάφορο τον πιλότο. Να τονιστεί, ότι μέχρι και πριν από ένα μήνα έμοιαζε να κινείται με «άνεση» μέσα στις φυλακές.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα