Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τελειώνει από σήμερα ο πιλότος – Έγινε αυτό που όλοι περιμέναν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Σήμερα έγινε αυτό που όλοι περίμεναν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Κρίσιμες ημέρες αναμένονται να είναι οι επόμενες για την υπόθεσης δολοφονίας της Κάρολαιν. Όλο και στενεύει ο κλοιός γύρω από τον 33χρονο συζυγοκτόνο, αφού μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται στοιχεία. Τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα δείξουν τα ακριβή κίνητρά του για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχουν μπει το κινητό τηλέφωνο, οι τραπεζικοί λογαριασμοί. Αλλά και τα ταξίδια του πιλότου, καθώς από τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου αναμένονται πληροφορίες που ενδέχεται να ρίξουν «φως» στα κίνητρα της δολοφονίας.

Σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση θα έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα της άρσης του τραπεζικού λογαριασμού του 33χρονου. Αυτό γίνεται προκειμένου να δει τις κινήσεις των χρημάτων που έχουν γίνει σε όλες τις τράπεζες που είχε καταθέσεις ο πιλότος. Γιατί η οικογένεια της Καρολάιν δεν πείθεται ότι το κινητό του είναι αυτό που επικαλείται εκείνος.

Φέρεται ακόμη ότι οι καταθέσεις θα δώσουν στις αρμόδιες αρχές και ορισμένα άτομα. Με τα οποία ο 33χρονος είχε συνομιλίες τους τελευταίους μήνες πριν τη δολοφονία της γυναίκας του. Καθώς και επαφές του που ενδέχεται να γνωρίζουν λεπτομέρειες για τις οικονομικές συναλλαγές του ζευγαριού.

Τέλος, στο «επίκεντρο» της έρευνας φέρεται να βρίσκεται και μια 40χρονη γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του πιλότου, με την οποία διατηρούσε πολυετή γνωριμία. Η ίδια έχει δηλώσει μέσω του δικηγόρου της ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Όσοι συνομίλησαν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο λίγο πριν την δολοφονία

«Βόμβα» αναμένεται να «πυροδοτήσουν» οι αποκαλύψεις, που θα έρθουν στο φως από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Δείχνοντας τις επαφές του πριν από το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά κατά της συζύγου του.

Η επάνοδος του δικαστικού λειτουργού που έχει αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν, θα οδηγήσει την υπόθεση στο επόμενο μέρος των ερευνών. Που θα αφορούν στις κλήσεις σημαντικών μαρτύρων για την εξιχνίαση του κινήτρου του πιλότου. Καθώς και το κατά πόσο το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ήταν προσχεδιασμένο.

Μεταξύ των κρίσιμων μαρτύρων θα είναι συγγενείς του 32χρονου, γνωστοί του αλλά και η σύμβουλος ψυχικής υγείας της 20χρονης, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Σημαντικές θα είναι και οι μαρτυρίες από άτομα που γνώριζαν τις οικονομικές συναλλαγές του ζευγαριού. Με τον φονιά να μιλά για τη μοιραία νύχτα μέσα από την φυλακή.

Η κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας θα δείξει αν πράγματι υπήρξε φόβος της 20χρονης για τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια των 10 συνεδριών. Τις οποίες είχε το διάστημα Οκτώβριος 2020 – Φεβρουάριος 2021 που προηγήθηκε της δολοφονίας της.

Η σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και του ιερέα στις φυλακές

Την ίδια ώρα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται να έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή σχέση στις φυλακές με τον ιερέα που έριξε το καυστικό υγρό (βιτριόλι και υγρά μπαταρίας) στους ιεράρχες της μονής Πετράκη, πριν μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών.

«Αυτό που λέγεται για την εξομολόγηση, δεν είναι εξομολόγηση. Εκμυστήρευση κάποιων πραγμάτων, που εγώ δεν μπορώ να μεταφέρω. Εξομολόγηση δεν μπορεί να γίνει διότι δεν φοράει τα άμφια, δεν έχει την Αγία Γραφή. Που όλοι οι ιερείς έχουν για να μπορούν να εξομολογήσουν. Ούτε τον γνώριζε από πριν, ούτε έχει ιδιαίτερες σχέσεις» ανέφερε ο δικηγόρος του ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη