Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το πρόσωπο που φοβάται πιο πολύ από όλους για τα σκοτεινά του μυστικά

by Τόνια Τζαφέρη

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δύσκολο να υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Είναι άραγε μια υπόθεση η οποία θα κλείσει ποτέ; Η μνήμη της Κάρολαιν είναι ακόμη ζωντανή και κανείς δεν την ξεχνά.

Ο δολοφόνος της βρίσκεται πίσω από τα σίδερα των φυλακών Κορυδαλλού και οι Αρχές προσπαθούν ακόμη να βρουν περισσότερα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση που συγκλόνισε.

Εβδομάδα εξελίξεων έρχεται για την υπόθεση των Γλυκών Νερών, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να βρίσκεται… σε αναμμένα κάρβουνα εν όψει των αποκαλύψεων.

Αναμένονται, συγκεκριμένα, οι απαντήσεις των εγκληματολογικών εργαστήριων για την κάμερα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Αλλά και για το κινητό του συζυγοκτόνου.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το πρόσωπο που φοβάται πιο πολύ από όλους
8147698

Συγκεκριμένα, στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχουν οι Αρχές στα χέρια τους στοιχεία που θα δίνουν απαντήσεις σε δύο βασικά ερωτήματα. Το πρώτο έχει να κάνει με την κάμερα. Καθώς περιμένουν να δουν εάν η κάμερα αποσυνδέθηκε πριν από τη δολοφονία της 20χρονης ή μετά.

Η δολοφονία έγινε περίπου στις 4 τα ξημερώματα. Εάν αποδειχθεί λοιπόν ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την είχε αποσυνδέσει πριν σκοτώσει την Καρολάιν. Τότε αυτό θα επιτρέψει στις Αρχές να του αποδώσουν κατηγορίες για την προμελέτη του εγκλήματος. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν το προσχεδιάσει αλλά η δολοφονία προέκυψε έπειτα από καβγά εκείνο το βράδυ.

Το δεύτερο βασικό ερώτημα θα απαντηθεί από τα αποτελέσματα της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου. Σύμφωνα με τον ALPHA, οι Αρχές περιμένουν να δουν εάν ο πιλότος επικοινώνησε με κάποιους και με ποιους πριν ή μετά τη δολοφονία. Αυτό θα δείξει εάν ενημέρωσε άλλα άτομα για το τι σκόπευε να κάνει ή εάν ενημέρωσε εκ των υστέρων κάποια άτομα για το τι συνέβη και εάν κάποιοι τον βοήθησαν στο να οργανώσει και να σκηνοθετήσει τη «ληστεία» στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το πρόσωπο που φοβάται πιο πολύ από όλους

Τι καταθέτουν οι άλλοι για τον δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες και για ακόμη έναν λόγο. Σύμφωνα με τον ALPHA, στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να καταθέσουν στον ανακριτή τόσο οι γονείς της Καρολάιν, όσο και οι γονείς του συζυγοκτόνου.

Σημειώνεται ότι κανένα συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού δεν έχει καταθέσει ακόμα στον ανακριτή. Αυτό αναμένεται να γίνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δήλωσε ότι αναμένουμε «τις εκθέσεις που αφορούν στο τηλεφωνικό απόρρητο, τις εκθέσεις που αφορούν στο τραπεζικό απόρρητο, συν την πραγματογνωμοσύνη που αφορά στην περιβόητη κάμερα, που θα δείξουν διάφορα στοιχεία σχετικά με τους ισχυρισμούς του εντολέως μου».

Χθες, ο κ. Παπαϊωαννίδης διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί συνεργών. Είπε ότι «έχουν καταρριφθεί τόσο σε επίπεδο αστυνομίας όσο και σε επίπεδο ανακρίσεως» και έκανε λόγο για «μυθεύματα».

Ερωτηθείς σχετικά με τα κίνητρα του δράστη, ο κ. Παπαϊωαννίδης ανέφερε ότι «ήταν ένα έγκλημα, το οποίο το πυροδότησαν γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας».

Στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο μίλησε σχετικά ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το πρόσωπο που φοβάται πιο πολύ από όλους

«Αυτά τα στοιχεία θεωρούνται συγκεκριμένου ενδιαφέροντος. Οι αστυνομικοί λένε ότι από τις κάμερες δεν προέκυψε άφιξη ή αναχώρηση άλλου ατόμου το μοιραίο βράδυ. Δεν υπάρχει φυσικός συνεργός που να πήγε στο σπίτι σε αυτό το χρόνο», ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Ήταν οι διενέξεις, οι προστριβές, τα κίνητρα αυτού του ανθρώπου. Ο δράστης επικαλείται ότι ο καβγάς εκείνης της ημέρας οδήγησε στη δολοφονία. Το ζητούμενο είναι να εξεταστεί ο προσχεδιασμός, το αν υπήρξε, αλλά και τι έγινε με την κάμερα, πότε την έκλεισε ο δράστης», συνέχισε ο ίδιος.

«Δεν νομίζω ότι θα έχουμε κάποια ανατροπή, θα έρθουν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία», κατέληξε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα